Libnet.ro
UNICEF

16:15

ACCIDENT GRAV in Suceava: O femeie si un copil ACCIDENTATI pe trecerea de pietoni (VIDEO)

B1 B1,
ACCIDENT GRAV in Suceava: O femeie si un copil ACCIDENTATI pe trecerea de pietoni (VIDEO)

O femeie si un copil au fost accidentati pe o trecere de pietoni din proximitatea Palatului de Justitie din municipiul Suceava. Astfel, victimele au fost transportate la Unitatea de Primire Urgente UPU) a Spitalu. continuă pe B1

ACCIDENT GRAV in Suceava: O femeie si un copil, ACCIDENTATI pe trecerea de pietoni (VIDEO)

O femeie si un copil au fost accidentati pe o trecere de pietoni din proximitatea Palatului de Justitie din municipiul Suceava. Astfel, victimele au fost transportate la Unitatea de Primire Urgente UPU) a Spitalu.

Accident grav in Targu Mures. Un tanar se zbate intre viata si moarte dupa ce a plonjat cu masina in rau

Accident grav, sambata noapte, in Targu Mures. Un tanar de 21 de ani se zbate intre viata si moarte dupa ce a plonjat cu masina in raul Muressi a avut nevoie de interventia pompierilor pentru a.

Accident grav pe o trecere de pietoni din Constanta. O persoana a murit si alte trei au fost ranite

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, dintre care una grav, in urma unui accident rutier produs in noaptea de duminica spre luni, pe o trecere de pietoni din municipiul Constanta, de catre un sofer.

Un minor a alertat Politia si Ambulanta cu privire la producerea unui accident grav de circulatie. Ce reactie a avut Politia

Un minor in varsta de 16 ani a fost pedepsit de Politie dupa ce a sunat la 112 si a anuntat ca in localitatea Lunguletu s-a produs un accident rutier grav, soldat cu trei victime.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )