Libnet.ro
UNICEF

05:15

Accident grav in Targu Mures. Un tanar se zbate intre viata si moarte dupa ce a plonjat cu masina in rau

Antena3 Antena3,
Accident grav in Targu Mures. Un tanar se zbate intre viata si moarte dupa ce a plonjat cu masina in rau

Accident grav, sambata noapte, in Targu Mures. Un tanar de 21 de ani se zbate intre viata si moarte dupa ce a plonjat cu masina in raul Muressi a avut nevoie de interventia pompierilor pentru a. continuă pe Antena3

Caz socant in Vaslui. O fetita se zbate intre viata si moarte, dupa ce un dulap a cazut pe ea

Caz socant in judetul Vaslui. O fetita de 11 ani se zbate intre viata si moarte dupa ce un dulap i-a cazut in cap. Copila se urcase pe mobila, dupa o cutie cu prajituri fiind singura in casa.

Corina Cretu, mai face o noua incercare: Exista bani europeni pentru Autostrada Targu Mures - Iasi

Comisarul European Corina Cretu a afirmat joi, din nou, ca proiectul Autostrazii Targu Mures - Iasi poate fi finantat din bani europeni. Legea prin care Guvernul este obligat sa construiasca Autostrada Unirii, Targu Mures - Iasi, a fost adoptata miercuri de plenul Camerei Deputatilor.

Finantarea Autostrazii Iasi - Targu Mures: ce spun specialistii despre accesul la fonduri europene si parteneriatul public-privat?

Dupa ce Parlamentul a adoptat proiectul de lege pentru autostrada Iasi Targu Mures, numita si Autostrada Unirii, urmeaza sa fie facute studiile de fezabilitate, sa se faca proiectarea si sa se identifice finantarea ideala: fonduri europene,.

Accident grav de autocar, pe DN 65: o persoana a murit, iar altele sunt grav ranite. Opt ambulante intervin de urgenta

Circulatia este blocata sambata pe DN 65, intre Pitesti si Slatina, din cauza accidentului produs in localitatea argeseana Lunca Corbului, eveniment rutier in care a fost implicat un autocar. Potrivit.

Accident grav in Barlad. O fetita de sapte ani, dusa de urgenta la spital dupa ce un dulap a cazut peste ea

O fetita de sapte ani din Barlad a suferit rani grave in urma unui accident petrecut acasa. A fost dusa de urgenta la spital. Se pare ca un dulap a cazut peste micuta si i-a cauzat leziuni grave.

Accident grav in Capitala cu opt masini: sunt mai multe victime

Un accident de amploare a avut in Bucuresti, la intersectia Bulevardului Iuliu Maniu cu Strada Valea Lunga. in accidentul rutier au fost implicate 3 autovehicule in miscare, dar au fost lovite si alte 5 masini.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )