Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav pe DN 2. O tanara de 27 de ani s-a izbit cu masina de un copac

Antena3 Antena3,
Accident grav pe DN 2. O tanara de 27 de ani s-a izbit cu masina de un copac

O tanara de 27 de ani din judetul Vrancea a provocat sambata seara pe DN 2, pe raza localitatii buzoiene Posta Calnau, un accident rutier soldat cu ranirea a doua persoane. continuă pe Antena3

Accident violent in Buzau: O tanara s-a rasturnat cu masina, dupa ce a intrat intr-un copac

O tanara de 27 de ani din judetul Vrancea a provocat sambata seara pe DN 2, pe raza localitatii buzoiene Posta Calnau, un accident rutier soldat cu ranirea a doua persoane, transmite Agerpres. Potrivit.

Trafic restrictionat pe Calea Dorobanti din Capitala, dupa un accident grav intre 2 masini si un autobuz. Mai multe persoane au fost transportate la spital de urgenta

Trei persoane, printre care un copil de 9 ani, au fost transportate la spital, sambata seara, in urma unui accident in care au fost implicate doua autoturisme si un autobuz STB, pe Calea Dorobanti din Capitala,.

inca un accident grav pe A1: Sapte persoane, printre care doi copii, implicate in ciocnirea violenta

Sapte persoane, printre care doi copii, unul de doi ani si altul de sase luni, au fost implicate, sambata, intr-un accident rutier care a avut loc pe Autostrada A1, pe sensul de mers Topolovatu Mare - Lugoj.

Accident spectaculos, in Craiova. Soferul aruncat din masina s-a ridicat la cateva secunde. Ce a facut imediat

Circulatia, ca pieton, pe drumurile tarii poate deveni periculoasa. Daca mai pui la socoteala ca unii pietoni circula exact pe unde nu trebuie, atunci avem clar un pericol. Un pericol, atat pentru pieton, cat si pentru soferii participanti la trafic. Accident spectaculos, in Craiova Aseara, pe una din soselele din Craiova, la o ora tarzie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )