Libnet.ro
UNICEF

18:45

Accident grav in Timis! Ambulanta lovita puternic in timp ce transporta un pacient intubat

Antena3 Antena3,
Accident grav in Timis! Ambulanta lovita puternic in timp ce transporta un pacient intubat

O ambulanta care transporta un ranit grav de la Petrosani la Spitalul judetean din Timisoara a fost implicata, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un accident de circulatie in orasul Recas, din. continuă pe Antena3

Japonia, lovita puternic de Taifunul Hagibis: 7 persoane moarte, 15 disparute si 100 ranite Imagini dramatice

Cel mai distrugator taifun din ultimele sase decenii i-a inspaimantat pe locuitorii orasului Tokyo. Din pacate, sapte persoane au murit, alte 15 sunt date disparute dupa taifun, iar daunele materiale sunt destule. Taifunul Hagibis a distrus orasul Tokyo Hagibis era asteptat sa se indrepte spre mare in cursul zilei de duminica, dupa ce s-a abatut .

inca un accident grav in Romania. Doi tineri, care urmau sa se casatoreasca, au murit pe loc. Femeia, insarcinata in 7 luni

Doi tineri, viitori miri, s-au stins din viata cu doar o saptamana inainte de cununie, intr-un accident violent petrecut in Sibiu. Rudele familiei ucise sunt socate de tragicul eveniment si nu-si pot reveni de la auzirea vestii ca tinerii au murit. Doi tineri, care urmau sa se casatoreasca, au murit Tragedie fara margini pentru o .

ACCIDENT GRAV in Romania! Un microbuz cu calatori a fost facut praf! BILANT DE ULTIM MOMENT

Un grav accident de circulatie a avut loc in Bacau, in coliziune fiind implicat un microbuz de transport persoane si un autoturism.

FOTO Accident grav pe DN1. Un bivol a bagat in spital trei oameni dupa ce a incercat sa traverseze drumul

Unb accident rutier grav, soldat cu ranirea a trei persoane, a avut loc miercuri seara, 9 octombrie, pe DN1, in Alba. Cercetarile de la fata locului arata ca accidentul a fost provocat de un bivol care se afla pe carosabil.

Accident grav in Suceava! Un tanar de 26 de ani a murit, iar o alta persoane a fost ranita

Un barbat a murit la Brodina intr-un accident rutier, dupa ce autoturismul pe care il conducea a parasit partea carosabila si a cazut in albia unui parau. Potrivit ISU Suceava, victima, un tanar in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )