Libnet.ro
UNICEF

15:30

Accident grav in Suceava! Un tanar de 26 de ani a murit, iar o alta persoane a fost ranita

Antena3 Antena3,
Accident grav in Suceava! Un tanar de 26 de ani a murit, iar o alta persoane a fost ranita

Un barbat a murit la Brodina intr-un accident rutier, dupa ce autoturismul pe care il conducea a parasit partea carosabila si a cazut in albia unui parau. Potrivit ISU Suceava, victima, un tanar in. continuă pe Antena3

inca un accident grav in Romania. Doi tineri, care urmau sa se casatoreasca, au murit pe loc. Femeia, insarcinata in 7 luni

Doi tineri, viitori miri, s-au stins din viata cu doar o saptamana inainte de cununie, intr-un accident violent petrecut in Sibiu. Rudele familiei ucise sunt socate de tragicul eveniment si nu-si pot reveni de la auzirea vestii ca tinerii au murit. Doi tineri, care urmau sa se casatoreasca, au murit Tragedie fara margini pentru o .

ACCIDENT GRAV in Romania! Un microbuz cu calatori a fost facut praf! BILANT DE ULTIM MOMENT

Un grav accident de circulatie a avut loc in Bacau, in coliziune fiind implicat un microbuz de transport persoane si un autoturism.

Un baiat de 18 ani a murit intr-un grav accident rutier. Soferul care a produs accidentul era beat si nu avea permis

Un tanar in varsta de 18 ani a decedat, iar alti trei tineri au fost transportati la spital in urma unui accident grav petrecut in noaptea de sambata spre duminica, 1213 octombrie 2019.

Accident grav in Timis! Ambulanta lovita puternic in timp ce transporta un pacient intubat

O ambulanta care transporta un ranit grav de la Petrosani la Spitalul judetean din Timisoara a fost implicata, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un accident de circulatie in orasul Recas, din.

FOTO Accident grav pe DN1. Un bivol a bagat in spital trei oameni dupa ce a incercat sa traverseze drumul

Unb accident rutier grav, soldat cu ranirea a trei persoane, a avut loc miercuri seara, 9 octombrie, pe DN1, in Alba. Cercetarile de la fata locului arata ca accidentul a fost provocat de un bivol care se afla pe carosabil.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )