Libnet.ro
UNICEF

18:15

Accident groaznic in Botosani. Un baiat de 15 ani a murit

Antena3 Antena3,
Accident groaznic in Botosani. Un baiat de 15 ani a murit

Un baiat de 15 ani din Botosani a murit dupa ce a fost lovit in plin de o masina. Baiatul mergea pe bicicleta si, fara sa se asigure, de pe o strada laturalnica a intrat pe drumul european. Soferul nu a. continuă pe Antena3

Nokia 3310 a implinit 15 ani. Multi utilizatori suspina inca dupa Caramida cu baterie de o saptamana

Nokia 3310 a implinit, la inceputul acestei luni, 15 ani de la lansare, iar muti oameni, care au apucat sa-l foloseasca, inca spun ca a fost cel mai rezistent telefon din toate timpurile. Caramida, cum a fost .

Un copil care abia implinise 15 ani a fost tarat 100 de metri pe asfalt de un bolid condus cu peste 100 de kilometri la ora

Un accident cumplit a avut loc miercuri noapte la Botosani. Un copil de 15 ani care se plimba cu bicicleta a fost izbit si tarat pe sosea peste 100 de metri de un bolid condus cu peste 100 de kilometri la ora de un tanar de 23 de ani.

Accident groaznic in Bucuresti. Un tanar a fost lovit de doua masini pe trecerea de pietoni

Un tanar a fost lovit de doua masini pe o trecere de pietoni din Bucuresti! A luat-o la fuga printre autoturisme, fara sa se asigure. Un taxi l-a acrosat, apoi a trecut mai departe, iar o alta masina l-a.

Un roman plecat la munca in Italia a primit de la femeia pe care a ingrijit-o in ultimii 15 ani de viata o avere fabuloasa: Bani si imobile de peste 7 milioane de euro

Un roman plecat la munca in Italia a primit o avere fabuloasa de la o femeie pe care a ingrijit-o in ultimii 15 ani. Conform jurnalistilor de la gazeta romaneasca, Paola Fagarazzi, care a murit la varsta de.

Destinul crunt al politistului care a sarit din masina ramasa fara frane: tanarul de 26 de ani a murit strivit sub rotile ei

Remi Macarie, un politist in varsta de 26 de ani, din comuna Sarmizegtusa, a murit in spital, dupa mai multe zile de suferinta. Tanarul a fost implicat intr-un accident grav, dupa ce masina pe care o conducea a ramas fara frane, iar el a sarit din ea.

Actrita Amanda Peterson a murit din cauza unei supradoze accidentale

Lumea intreaga a ramas socata cand a aflat de moartea prematura a actritei Amanda Peterson, cunoscuta din productia Cant Buy Me Love, la doar 43 de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )