Libnet.ro
UNICEF

14:03

Nokia 3310 a implinit 15 ani. Multi utilizatori suspina inca dupa Caramida cu baterie de o saptamana

B1 B1,
Nokia 3310 a implinit 15 ani. Multi utilizatori suspina inca dupa Caramida cu baterie de o saptamana

Nokia 3310 a implinit, la inceputul acestei luni, 15 ani de la lansare, iar muti oameni, care au apucat sa-l foloseasca, inca spun ca a fost cel mai rezistent telefon din toate timpurile. Caramida, cum a fost . continuă pe B1

Fiica Elenei Basescu a implinit 2 ani! Ce frumoasa este micuta Sofia Anais!

Micuta Sofia Anais, fetita Elenei Basescu si a lui Bogdan Ionescu, a implinit doi anisori! Iata cat de mare a crescut si ce frumoasa este nepoata fostului presedinte al Romaniei! .

Accident groaznic in Botosani. Un baiat de 15 ani a murit

Un baiat de 15 ani din Botosani a murit dupa ce a fost lovit in plin de o masina. Baiatul mergea pe bicicleta si, fara sa se asigure, de pe o strada laturalnica a intrat pe drumul european. Soferul nu a.

Un roman plecat la munca in Italia a primit de la femeia pe care a ingrijit-o in ultimii 15 ani de viata o avere fabuloasa: Bani si imobile de peste 7 milioane de euro

Un roman plecat la munca in Italia a primit o avere fabuloasa de la o femeie pe care a ingrijit-o in ultimii 15 ani. Conform jurnalistilor de la gazeta romaneasca, Paola Fagarazzi, care a murit la varsta de.

Un copil care abia implinise 15 ani a fost tarat 100 de metri pe asfalt de un bolid condus cu peste 100 de kilometri la ora

Un accident cumplit a avut loc miercuri noapte la Botosani. Un copil de 15 ani care se plimba cu bicicleta a fost izbit si tarat pe sosea peste 100 de metri de un bolid condus cu peste 100 de kilometri la ora de un tanar de 23 de ani.

Cat de frumoasa este fiica Elenei Basescu! Micuta a implinit 2 ani

Elena Basescu este extrem de fericita cu familia pe care o are. Fiica fostului presedinte sarbatoreste 3 ani de casnicie alaturi de barbatul care i-a oferit doi copii, dar si aniversarea micutei sale care.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 14:03

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )