Libnet.ro
UNICEF

21:00

Accident Ialomita. Titi Aur explica ce trebuia sa faca soferul microbuzului ca sa evite impactul cu TIR-ul

Antena3 Antena3,
Accident Ialomita. Titi Aur explica ce trebuia sa faca soferul microbuzului ca sa evite impactul cu TIR-ul

Tragicul accident de circulatie petrecut in judetul Ialomita, comuna Sf. Gheorghe in urma caruia nu mai putin de 10 persoane si-au pierdut viata, iar alte 7 au fost ranite ridica, in continuare,. continuă pe Antena3

Cum ar fi putut fi evitat accidentul din Ialomita. Titi Aur a explicat solutia prin care tragedia nu s-ar fi intamplat

Pilotul Titi Aur a explicat solutia prin care ar fi putut fi evitat accidentul din Ialomita, cel mai grav intregistrat anul acesta in Romania. Cum ar fi putut fi evitat accidentul din Ialomita? Un accident de circulatie, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, s-a produs sambata, 5 octombrie, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in .

Titi Aur, despre carnagiul din Ialomita: Soferii nu constientizeaza pericolul de pe sosele. Daca nu porti centura de siguranta, poti avea leziuni fatale si la 30 de kilometri la ora

Titi Aur a vorbit in exclusivitate, la Antena 3, despre tragedia petrecuta in Ialomita, unde mai multe persoane au murit si altele au fost ranite. Acesta sustine ca soferilor le lipseste constientizarea si.

Cum s-a petrecut tragedia de pe DN2A. Titi Aur, fost pilot de raliuri: La 70-80 kmh, nu mai spun peste 90, toata lumea din masini moare sau vor fi raniti grav

Tragedia din judetul Ialomita in care 10 persoane si-au pierdut viata, iar alte 7 au fost ranite grav readuce in discutie reguli de care soferii nu tin cont pe sosele, dar si viteza care ucide instantaneu. Titi Aur, fost pilot de raliuri, expert in conducere defensiva, a spus intr-o interventie pentru DC News ca sigur in acest caz au fost incalcate mai multe norme.

Accident Ialomita. Ce i-a cerut tanara de 19 ani ranita grav Sorinei Pintea. Rugaminte cutremuratoare

O tanara de 19 ani, implicata in accidentul din Ialomita, a avut o rugaminte sfasietoare catre Sorina Pintea, ministrul Sanatatii. Ce i-a cerut tanara de 19 ani, implicata in accidentul groaznic din Ialomita, Sorinei Pintea Zece persoane au murit si sapte au fost ranite in urma unui accident rutier, cel mai grav inregistrat anul acesta .

Ce voia sa faca soferul de TIR chiar in ziua in care si-a pierdut viata in tragedia din Ialomita

Noi informatii au aparut in cazul tragediei din Ialomita, inregistrat in aceasta dimineata pe DN 2A, in localitatea Sfantu Gheorghe, judetul Ialomita. Se pare ca soferul avea planuri pentru ziua in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2681 seconds )