Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ce voia sa faca soferul de TIR chiar in ziua in care si-a pierdut viata in tragedia din Ialomita

Antena3 Antena3,
Ce voia sa faca soferul de TIR chiar in ziua in care si-a pierdut viata in tragedia din Ialomita

Noi informatii au aparut in cazul tragediei din Ialomita, inregistrat in aceasta dimineata pe DN 2A, in localitatea Sfantu Gheorghe, judetul Ialomita. Se pare ca soferul avea planuri pentru ziua in care. continuă pe Antena3

Cenusa lui Mahatma Gandhi a fost furata chiar in ziua in care se implinesc 150 de ani de la nasterea sa

Hotii au furat cenusa liderului Mahatma Gandhi chiar in ziua in care se implinesc 150 de ani de la nasterea sa, potrivit politiei indiene, scrie BBC News. Cenusa a fost luata de la memorialul din centrul Indiei, unde a fost pastrata din 1948, anul in care liderul a fost asasinat de un extremist hindus.

Cu cativa kilometri inainte de locul accidentului din Ialomita, soferul TIR-ului oprise. Ce a facut

Cu cativa kilometri inainte de locul accidentului din Ialomita, soferul TIR-ului care a intrat pe contrasens intr-un microbuz de transport pasageri oprise. Ce a facut? Soferul TIR-ului care a provocat accidentul din Ialomita oprise cu cativa kilometri inainte de locul tragediei Accident grav de circulatie produs sambata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN .

Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita. Motivul producerii tragediei. Soferul TIR-ului si cel al microbuzului au decedat

Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita, produs sambata dimineata. Motivul producerii tragediei. Soferul TIR-ului si cel al microbuzului au decedat. Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita Accident grav de circulatie produs sambata, 5 octombrie, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un .

Ce a facut soferul TIR-ului cu doar cateva minute inainte de cumplita tragedie din Ialomita

Apar noi informatii cu privire la carnagiul din Ialomita. Soferul TIR-ului trebuia sa ajunga in Ciulnita. Acesta transporta pene de pasare si plecase vineri la ora 16:00 din Targu-Jiu. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )