Libnet.ro
UNICEF

12:30

Accident intr-un parc de distractii din Giurgiu! Trei copii au fost raniti dupa ce mai multe instalatii s-au defectat (FOTO)

B1 B1,
Accident intr-un parc de distractii din Giurgiu! Trei copii au fost raniti dupa ce mai multe instalatii s-au defectat (FOTO)

Trei copii au fost raniti intr-un parc de distractii din Giurgiu dupa ce anumite masinarii s-au defectat. Acestia au cazut si s-au lovit, la cap si la brate. Au fost deschise doua dosare penale pentru. continuă pe B1

FOTO. Trei copii au fost accidentati intr-un parc de distractii din Giurgiu. Politia a deschis dosare penale

Trei copii au fost raniti intr-un parc de distractii ambulant din Municipiul Giurgiu, in urma unor accidente produse la un carusel si la instalatia de sarituri cu coarda elastica.

Dosare penale dupa ce trei copii s-au ranit in instalatiile unui parc de distractii din Giurgiu

Politistii din Giurgiu au deschis doua dosare penale dupa ce in ultimele zile trei copii s-au ranit in instalatiile unui parc de distractii deschis in incinta unui targ organizat de Sfanta Maria in municipiul Giurgiu. Doi adolescenti au fost raniti dupa ce o banca rotativa s-a rupt, iar cea de a treia victima s-a accidentat dupa ce coarda unui bungee jumping s-a rupt, potrivit unei surse din presa.

Accident grav intr-un parc de distractii din Romania

Un incident grav s-a produs vineri seara, in jurul orei 23:30, in Balciul de la Sfanta Maria din Giurgiu. Un carusel s-a rupt imediat dupa ce s-a pus in miscare, ceea ce a dus la ranirea.

Balciul Groazei din Giurgiu mai face o victima: Fetita de 6 ani, accidentata (VIDEO)

Balciul Groazei din Giurgiu continua sa faca victime. O fetita de sase ani a fost ranita dupa ce una din chingile trambulinei in care sarea s-a desfacut, informeaza B1 TV. Din.

Incident extrem de grav la Balciul de Sfanta Marie din Giurgiu: O tiribomba s-a rupt in miscare (FOTO)

Aseara, in jurul orei 23:30, un incident extrem de grav s-a produs la Balciul de Sfanta Marie anual din Giurgiu. O tiribomba, una dintre distractiile balciului, s-a rupt imediat ce a po.

Cosasii din Giurgiu, inlocuiti cu un robot autopropulsat si telecomandat. Decizia apartine companiei Apele Romane

Cosirea si defrisarea vor fi mecanizate, in Giurgiu! Apele Romane a decis ca cumpere un robot autopropulsat si telecomandat care va executa lucrarile de cosire si defrisare mecanizate pe terenurile.

Un microbuz a cazut in raul Dambovita din Capitala. Trei morti, intre care un copil

Trei oameni, printre care si un copil, au murit si sase persoane au fost ranite dupa ce microbuzul in care se aflau a cazut in Dambovita in noaptea de duminica spre luni. Se pare ca soferul a pierdut controlul volanului, la intrarea pe soseaua de centura.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )