Libnet.ro
UNICEF

19:45

Accident in lant pe Autostrada Transilvania. O fetita de 10 ani, transportata de urgenta la spital

Antena3 Antena3,
Accident in lant pe Autostrada Transilvania. O fetita de 10 ani, transportata de urgenta la spital

Accidentul s-a produs sambata dimineata, pe Autostrada A3, la intrarea in Turda dinspre Gilau. Accident rutier pe A3 la ora 8. 40 pe tronsonul Gilau-Turda la km. Circulatia e blocata. Sunt 4 auto implicate. continuă pe Antena3

Accident in lant pe Autostrada Transilvania. Fetita de 10 ani, transportata de urgenta la spital

Accidentul s-a produs sambata dimineata, pe Autostrada A3, la intrarea in Turda dinspre Gilau. Accident rutier pe A3 la ora 8. 40 pe tronsonul Gilau-Turda la km. Circulatia e blocata. Sunt 4 auto implicate.

Accident violent pe Autostrada Transilvania: Echipajele medicale si autospeciala de descarcerare au intervenit de urgenta

Trei persoane, printre care un copil, au fost ranite, sambata, intr-un accident rutier produs pe Autostrada Transilvania, la intrarea in Turda. in accident au fost implicate patru autoturisme, care s-au ciocnit di.

Efectul Brexit: Jumatate din cetatenii britanici cred ca Regatul Unit nu va mai exista in urmatorii 10 ani

Regatul Unit al Marii Britanii ar putea sa nu mai existe in actuala forma, in urmatorii 10 ani, cred britanicii, potrivit unui sondaj Ipsos MORI citat de Reuters. Astfel, 50% dintre cei chestionati cred ca se va dezintegra, intr-un fel sau altul, si doar 29% cred ca se va mentine in actuala formula, fata de 43% in 2014.

Petre Roman, in LACRIMI! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu fostul premier!

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata.

Cum arata Andreea Balan la 10 ani. Mihai Constantinescu a fost cel care a invitat-o in scena pentru prima data VIDEO

Andreea Balan este o artista care se bucura de succes si are fani in intreaga tara, insa multi nu stiu cum arata cantareata la 10 ani, cand a fost invitata pentru prima data intr-o emisiune televizata de catre Mihai Constantinescu, cel care la vremea respectiva era prezentatorul emisiunii Ba da, ba nu, difuzata de postul .

Cine este femeia care il sustine de fiecare data pe Roger Federer. Multi il invidiaza pentru relatia lui, dar putini stiu ce se ascunde de fapt in spatele casniciei sale de 10 ani

Roger Federer este unul dintre cei mai buni jucatori de tenis din lume, cu peste 100 de trofee cucerite in intreaga sa cariera si sute de milioane de dolari castigati din tenis, publicitate si contracte de sponsorizare. Putini stiu insa cine este femeia care il sustine de fiecare data pe Roger Federer la meciurile pe .

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )