Libnet.ro
UNICEF

15:15

Accident in lant in care au fost implicate peste 10 autovehicule, pe centura Brasovului. Trei persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Accident in lant in care au fost implicate peste 10 autovehicule, pe centura Brasovului. Trei persoane au fost ranite

Un accident in care au fost implicate cel putin zece autoturisme a avut loc miercuri dimineata pe varianta ocolitoare a Brasovului, trei persoane fiind ranite, potrivit primelor informatii. continuă pe Adevărul

Accident rutier in care au fost implicate 10 autovehicule, pe centura Brasovului

Un accident in care au fost implicate cel putin zece autoturisme a avut loc miercuri dimineata pe varianta ocolitoare a Brasovului, trei persoane fiind ranite, potrivit primelor informatii, scrie News.

Accident in lant cu cinci masini pe autostrada A1, intre Sebes si Orastie. Nicio persoana nu a fost ranita

Accident in lant pe Autostrada Sibiu -Deva, intre Sebes si Orastie, miercuri dimineata. in eveniment au fost implicate cinci masini.

RUSIA: Au fost vaccinate peste un 1 milion de persoane

Rusia a vaccinat peste 1 milion de persoane impotriva noului coronavirus, a declarat directorul institutului moscovit care a produs acest vaccin, conform DPA.

Cum a reusit Israelul sa vaccineze peste 10% din populatie in doua saptamani. Ambasadorul David Saranga: Lumea a inteles cat de important este si are incredere in sistemul de sanatate (VIDEO)

Reteta succesului in campania de vaccinare anti-COVID-19 vine din Israel. Spre deosebire de Romania, aici vaccinarea se poate face si fara programare. in doar doua saptamani, mai mult de 10% din populatie a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )