Libnet.ro
UNICEF

10:45

Accident in lant intre cinci masini in judetul Suceava. Au fost ranite sapte persoane

Adevărul Adevărul,
Accident in lant intre cinci masini in judetul Suceava. Au fost ranite sapte persoane

Un accident rutier grav s-a produs marti dimineata, intre localitatile Falticeni si Bunesti din judetul Suceava. Cinci masini au fost implicate in accident, nu mai putin de sapte persoane avand nevoie de ingrijiri medicale. continuă pe Adevărul

FOTO Accident in lant intre patru masini in judetul Suceava. Au fost ranite sapte persoane

Un accident rutier grav s-a produs marti dimineata, intre localitatile Falticeni si Bunesti din judetul Suceava. Patru masini au fost implicate in accident, nu mai putin de sapte persoane avand nevoie de ingrijiri medicale.

Soferul care a lovit cinci masini in nordul Capitalei a fost prins si dus la audieri

Politistii bucuresteni l-au depistat pe barbatul care a provocat vineri, pe strada Alexandru Serbanescu, un accident in care au fost avariate cinci autoturisme, iar apoi a fugit de la locul accidentului,.

Capitala: Recidivistul care a lovit cinci masini si a ranit doi oameni a fost prins(VIDEO)

Soferul care a reusit sa se faca nevazut, dupa ce a lovit cinci masini si a ranit doi oameni, a fost prins, dupa aproape doua zile de la incidentul din trafic. Duminica dimineata, barbatul a fost.

Barbatul care a lovit cinci masini si a ranit doi oameni in Capitala, arestat preventiv pentru 30 de zile(FOTO)

Soferul care a reusit sa se faca nevazut, dupa ce a lovit cinci masini si a ranit doi oameni in Capitala, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informeaza Mediafax. Mandatul de arestare a fost.

Recidivistul periculos care a distrus cinci masini in Capitala, arestat pentru 30 de zile

Apar noi informatii socante despre recidivistul care a facut praf cinci masini in capitala in timp ce fugea de politie. Individul a fost prins azi-noapte, dupa mai bine de 30 de ore de cautari, Este vorba.

Noi informatii despre recidivistul periculos care a distrus cinci masini in Capitala, in timp ce fugea de politie

Apar noi informatii socante despre recidivistul care a facut praf cinci masini in capitala in timp ce fugea de politie. Individul a fost prins azi-noapte, dupa mai bine de 30 de ore de cautari, Este vorba.

Seful Politiei Romane: Soferul care a lovit cinci masini in Bucuresti e recidivist

Soferul care vineri a lovit cinci masini in Capitala, ranind doua persoane, este recidivist, o persoana periculoasa si a fost dat in consemn la frontiera, a declarat, sambata, seful Politiei Romane,.

Primele imagini cu soferul cautat de politisti dupa ce a lovit cinci masini in Capitala: E recidivist, o persoana periculoasa

Soferul care vineri a lovit cinci masini in Capitala, ranind doua persoane, este recidivist, o persoana periculoasa si a fost dat in consemn la frontiera, a declarat, sambata, seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda.

FOTO O casa cu etaj dintr-o comuna vranceana, mistuita de flacari. Cinci masini de pompieri se afla la fata locului

Focul s-a extins si la locuinta invecinata. Cinci masini de pompieri se afla la fata locului pentru stingerea incendiului.

Primele imagini cu infractorii urmariti de politie, vineri. Cinci masini au fost facute praf la semafor

Imagini in exclusivitate din timpul urmaririi ca in filme de vineri, din cartierul Floreasca din Bucuresti. Soferul unui Audi care era urmarit de un echipaj de politie a provocat un accident in lant in zona .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )