Libnet.ro
UNICEF

12:15

Recidivistul periculos care a distrus cinci masini in Capitala, arestat pentru 30 de zile

Antena3 Antena3,
Recidivistul periculos care a distrus cinci masini in Capitala, arestat pentru 30 de zile

Apar noi informatii socante despre recidivistul care a facut praf cinci masini in capitala in timp ce fugea de politie. Individul a fost prins azi-noapte, dupa mai bine de 30 de ore de cautari, Este vorba. continuă pe Antena3

Noi informatii despre recidivistul periculos care a distrus cinci masini in Capitala, in timp ce fugea de politie

Apar noi informatii socante despre recidivistul care a facut praf cinci masini in capitala in timp ce fugea de politie. Individul a fost prins azi-noapte, dupa mai bine de 30 de ore de cautari, Este vorba.

Primele imagini cu soferul cautat de politisti dupa ce a lovit cinci masini in Capitala: E recidivist, o persoana periculoasa

Soferul care vineri a lovit cinci masini in Capitala, ranind doua persoane, este recidivist, o persoana periculoasa si a fost dat in consemn la frontiera, a declarat, sambata, seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda.

Capitala: Recidivistul care a lovit cinci masini si a ranit doi oameni a fost prins(VIDEO)

Soferul care a reusit sa se faca nevazut, dupa ce a lovit cinci masini si a ranit doi oameni, a fost prins, dupa aproape doua zile de la incidentul din trafic. Duminica dimineata, barbatul a fost.

Barbatul care a lovit cinci masini si a ranit doi oameni in Capitala, arestat preventiv pentru 30 de zile(FOTO)

Soferul care a reusit sa se faca nevazut, dupa ce a lovit cinci masini si a ranit doi oameni in Capitala, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informeaza Mediafax. Mandatul de arestare a fost.

Seful Politiei Romane: Soferul care a lovit cinci masini in Bucuresti e recidivist

Soferul care vineri a lovit cinci masini in Capitala, ranind doua persoane, este recidivist, o persoana periculoasa si a fost dat in consemn la frontiera, a declarat, sambata, seful Politiei Romane,.

Soferul care a lovit cinci masini si a ranit doua persoane n nordul Capitalei a fost retinut

Barbatul in varsta de 39 de ani, care a acrosat vineri cinci masini in nordul Capitalei si a ranit astfel doua persoane, a fost retinut si este prezentat instantei, urmand ca judecatorii sa decida masura, relateaza Mediafax. El este recidivist, fiind anterior condamnat in trei randuri pentru talharie si furt calificat.

Soferul care a lovit cinci masini si a ranit doua persoane n nordul Capitalei a fost arestat

Soferul care a lovit cinci autoturisme pe o strada din cartierul Aviatiei al Capitalei si apoi a fugit de la locul faptei va fi cercetat in stare de arest, au decis duminica magistratii Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti, relateaza Mediafax.

Soferul care a lovit cinci masini in nordul Capitalei a fost prins si dus la audieri

Politistii bucuresteni l-au depistat pe barbatul care a provocat vineri, pe strada Alexandru Serbanescu, un accident in care au fost avariate cinci autoturisme, iar apoi a fugit de la locul accidentului,.

Politia isi da cu stangul in dreptul: Un sofer care a lovit cinci masini, disparut de sub nasul agentilor in timpul unei urmariri (VIDEO)

Politia isi da din nou cu stangul in dreptul intr-un dosar relativ simplu. Desi au existat martori, desi au aparut imaginile de pe camerele de supraveghere, iar pe soferul care a fugit de agenti si a lovit.

FOTO O casa cu etaj dintr-o comuna vranceana, mistuita de flacari. Cinci masini de pompieri se afla la fata locului

Focul s-a extins si la locuinta invecinata. Cinci masini de pompieri se afla la fata locului pentru stingerea incendiului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )