Libnet.ro
UNICEF

11:15

Accident cu microbuz pe DN 7. 19 persoane implicate. A fost activat planul rosu de interventie

Antena3 Antena3,
Accident cu microbuz pe DN 7. 19 persoane implicate. A fost activat planul rosu de interventie

Un numar de 19 persoane au fost implicate duminica dupa-amiaza intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 7, in zona satului Rau Vadului, comuna Caineni, fiind activat Planul Rosu de Interventie la nivelul. continuă pe Antena3

Accident cu un microbuz rasturnat, in Tulcea. A fost activat planul rosu de interventie

Accident grav in Tulcea! Autoritatile au activat planul rosu de interventie, dupa ce un microbuz cu persoane s-a rasturnat. Imediat, la fata locului au ajuns, cei de la descarcerare, doua echipaje de prim-ajutor SMURD, doua ambulante SAJ si elicopterul SMURD. De ce au activat autoritatile planul rosu de interventie Autoritatile au trecut la planul rosu .

UPDATE VIDEO FOTO Microbuz cu 19 persoane, rasturnat pe Valea Oltului. A fost declansat planul rosu de interventie

Un microbuz cu 19 persoane s-a rasturnat, duminica dupa-amiaza, pe DN 7, pe Valea Oltului, dupa ce s-a ciocnit cu un autoturism. in total, in accident au fost ranite 21 de persoane, intre care noua au suferit leziuni mai grave. Autoritatile au declansat planul rosu de interventie.

UPDATE Autoutilitara cu 14 pasageri, rasturnata pe un camp. Autoritatile au activat Planul Rosu de Interventie

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a activat Planul Rosu de Interventie. La fata locului au ajuns mai multe echipaje ale ambulantei si SMURD.

Tornada in Luxembourg: 19 persoane au fost ranite

O tornada a lovit Luxembourgul, vineri, fenomen soldat cu ranirea a 19 persoane. Tot vineri, in sudul Germaniei, 15 fotbalisti au fost raniti de fulger, relateaza AP.

GRAV accident rutier in Valcea! 21 de persoane, IMPLICATE. A fost activat PLANUL ROSU

Un grav accident rutier a avut loc, duminica dupa-amiaza, pe DN7, in zona comunei Caineni, judetul Valcea, intre un autoturism si un microbuz, 21 de persoane fiind implicate.

Accident rutier la Valcea cu 21 de persoane implicate. S-a activat Planul Rosu de Interventie

Un numar de 21 persoane au fost implicate duminica dupa-amiaza intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 7, in zona satului Rau Vadului, comuna Caineni, fiind activat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului Valcea, a informat IGSU, potrivit.

Accident cumplit la Tulcea, cu un microbuz: Planul rosu de interventie a fost activat

Un microbuz cu persoane s-a rasturnat in afara partii carosabile. joi, pe DJ 222F, Ostrov-Daeni, in judetul Tulcea, fiind activat Planul rosu de interventie. in momentul de fata nu se cunoaste numarul.

PLAN ROSU DE INTERVENTIE iN TULCEA! Un microbuz cu persoane s-a rasturnat in afara carosabilului

A fost activat planul rosu de interventie in judetul Tulcea, dupa ce un microbuz cu persoane s-a rasturnatin afara partii carosabile,pe DJ 222F, Ostrov-Daeni. La fata locului au ajuns de.

UPDATE Alerta in Valcea: 21 de persoane implicate intr-un accident 13 oameni au ajuns la spital

Un autoturism si un microbuz de transport persoane s-au ciocnit, duminica, pe Valea Oltului. 21 de persoane au fost implicate in accident, dintre care 13 victime au ajuns la spital, relateaza Mediafax.

Scandal cu bate si topoare in Capitala. Cel putin 13 persoane au fost audiate

Cinci persoane au fost retinute dupa scandalul cu bate si topoare de langa Capitala, in care doua grupuri rivale s-a incaierat in plina strada. Conflictul a izbucnit intr-un maxi-taxi cand doi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )