Libnet.ro
UNICEF

00:07

GRAV accident rutier in Valcea! 21 de persoane, IMPLICATE. A fost activat PLANUL ROSU

B1 B1,
GRAV accident rutier in Valcea! 21 de persoane, IMPLICATE. A fost activat PLANUL ROSU

Un grav accident rutier a avut loc, duminica dupa-amiaza, pe DN7, in zona comunei Caineni, judetul Valcea, intre un autoturism si un microbuz, 21 de persoane fiind implicate. continuă pe B1

UPDATE Alerta in Valcea: 21 de persoane implicate intr-un accident 13 oameni au ajuns la spital

Un autoturism si un microbuz de transport persoane s-au ciocnit, duminica, pe Valea Oltului. 21 de persoane au fost implicate in accident, dintre care 13 victime au ajuns la spital, relateaza Mediafax.

Accident rutier la Valcea cu 21 de persoane implicate. S-a activat Planul Rosu de Interventie

Un numar de 21 persoane au fost implicate duminica dupa-amiaza intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 7, in zona satului Rau Vadului, comuna Caineni, fiind activat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului Valcea, a informat IGSU, potrivit.

GRAV accident rutier pe A1. Un TIR si un microbuz s-au ciocnit. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, joi, pe autostrada A1, in zona localitatii Sanovita, judetul Timis, trei persoane fiind ranite.

Accident cu microbuz pe DN 7. 19 persoane implicate. A fost activat planul rosu de interventie

Un numar de 19 persoane au fost implicate duminica dupa-amiaza intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 7, in zona satului Rau Vadului, comuna Caineni, fiind activat Planul Rosu de Interventie la nivelul.

TRAGEDIE CUMPLITA! Un cunoscut PREOT, MORT intr-un accident rutier chiar DE ZIUA LUI

Tragedie in randul credinciosilor. Un cunoscut preot a murit in urma unui accident rutier, chiar de ziua lui. Preotul Marius Barascu 35 de ani) de la Parohia Parava se intorcea de la Manastirea Sihla,.

Accident rutier grav in judetul Brasov. Doi oameni au murit si alti trei au fost grav raniti

Accident rutier grav in judetul Brasov. Doi oameni au murit si alti trei au fost grav raniti, intre care si un copil de 3 ani, dupa ce o masina si un TIR s-au ciocnit pe DN13, la iesirea din orasul.

Accident rutier grav produs de un sofer de 18 ani care a depasit o coloana de masini: cinci oameni au fost raniti

Un accident rutier grav s-a petrecut in Hateg, dupa ce un sofer, de 18 ani, a depasit o coloana de masini si a intrat in coliziune cu un autoturism.

DN 72 A, blocat in urma unui accident rutier

DN 72 A a fost blocat noaptea trecuta, in dreptul localitatii Gheboieni, in urma unui accident rutier. A fost vorba de o coliziune intre un autotractor cu semiremorca si un autoturism.

FOTO Trei gorjeni, sot si sotie, impreuna cu o ruda, au murit in urma grav accident produs pe DN 67

Sambata dimineata, pe drumul national care leaga Targu Jiu de Ramnicu Valcea, pe DN 67, a avut loc unul dintre cele mai grave accidente de circulatie produse in ultimii ani pe aceasta artera. in urma unei depasiri neregulamentare, trei persoane si-au pierdut viata.

VIDEO Accident pe podul de la Agigea. Trei masini implicate, cu patru victime

Un carambol s-a intamplat pe podul de la Agigea, care face legatura intreConstanta si litoralul sudic. Trei masini s-au ciocnit, patru persoane au fost inregistrate.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )