Libnet.ro
UNICEF

18:00

Accident la Mina Lupeni - Al treilea miner a fost gasit decedat/ Un miner a fost scos in coma indusa

Hotnews Hotnews,
 Accident la Mina Lupeni - Al treilea miner a fost gasit decedat/ Un miner a fost scos in coma indusa

Cel de-al treilea miner blocat in subteranul Minei Lupeni a fost gasit decedat. Primul miner scos din subteran are multiple traumatisme si tracturi, fiind transportat in coma indusa la Spitalul Floreasca, in timp ce cel de-al doilea nu are probleme grave, fiind dus la spitalul din Petrosani, potrivit news. ro. La momentul surparii, in abataj se aflau 11 mineri, opt dintre ei reusind sa se salveze. continuă pe Hotnews

Accident la Mina Lupeni - Al treilea miner a fost gasit decedat/ Un minier a fost scos in coma indusa

Cel de-al treilea miner blocat in subteranul Minei Lupeni a fost gasit decedat. Primul miner scos din subteran are multiple traumatisme si tracturi, fiind transportat in coma indusa la Spitalul Floreasca, in timp ce cel de-al doilea nu are probleme grave, fiind dus la spitalul din Petrosani, potrivit news. ro. La momentul surparii, in abataj se aflau 11 mineri, opt dintre ei reusind sa se salveze.

VIDEO Accident la Mina Lupeni. Un miner a murit, alti doi sunt raniti, unul grav. Operatiunea de salvare a durat peste 15 ore

Doi dintre cei trei mineri prinsi in subteran au fost salvati de echipele de interventie: primul dintre este in stare grava, cu multiple traumatisme si fracturi, se afla in coma indusa si a fost transportat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, in timp ce cel de-al doilea miner scos din subteran are rani superficiale. Cel de-al treilea dintre ei, gasit in jurul orei 5, nu a putut fi resuscitat. Tavanul galeriei miniere s-a prabusit joi, in jurul orei 14.

Accident grav la Mina Lupeni: Un miner a fost gasit mort. Doi au fost raniti si dusi la spital

Accidentul de la Mina Lupeni a avut loc joi, cand tavanul unei galerii s-a surpat pe o distanta de circa 16 metri. In galerie se aflau 11 mineri. Opt au reusit sa se salveze, iar trei au ramas blocati. Primul miner scos din subteran are multiple.

VIDEO Accident la Mina Lupeni: Primii doi dintre minerii blocati in subteran au fost scosi la suprafata. Cel de-al treilea nu prezinta semne vitale

Primul miner dintre cei trei blocati in Mina Lupeni dupa surparea tavanului unui abataj, a fost scos la suprafata, fiind preluat de o ambulanta SMURD. Dupa aproximativ o ora si cel de-al doilea miner a fost adus la suprafata, starea lui fiind stabila.

Accident la Mina Lupeni: Primul dintre minerii blocati in subteran a fost scos la suprafata

Primul miner dintre cei trei blocati in Mina Lupeni dupa surparea tavanului unui abataj, a fost scos la suprafata, fiind preluat de o ambulanta SMURD, potrivit news. ro. Salvatorii urmeaza sa reintre in subteran pentru a-l scoate la suprafata pe cel de-al doilea miner prins in subteran si sa il caute pe cel de-al treilea.

FOTO VIDEO Accident la Mina Lupeni: Un miner a fost scos la suprafata mort. Ceilalti doi ortaci sunt raniti, unul fiind in coma. Operatiunea de salvare a durat peste 15 ore

Unul dintre mineri a fost scos la suprafata mort, dupa 15 ore de cautare. Primul miner scos din subteran joi noaptea este in stare foarte grava, iar urmatoarele ore sunt hotaratoare, conform medicilor de la Spitalul Floreasca, iar cel de-al doilea miner are rani usoare si a fost internat la Spitalul Petrosani.

Arafat: Al treilea miner a fost localizat

ACTUALIZARE 08:05 Al treilea miner a fost gasit decedat Cel de-al treilea miner blocat in subteranul Minei Lupeni a fost gasit decedat, potriivt unei surse din presa. ---- Secretarul de stat in cadrul MAI, Raed Arafat a declarat ca cel de-al treilea miner blocat in subteranul Minei Lupeni a fost localizat de salvatori, insa nu se poate comunica cu el. Primul miner scos din subteran a fost intubat, se afla in coma indusa si este transportat la Spitalul Floreasca, in timp ce cel de-al doilea nu are probleme grave, potrivit unei surse din presa.

Ministrul Petcu: Dorim sa promovam o hotarare de guvern pentru ajutorarea familiilor afectate

ACTUALIZARE 16:23 Familiile minerilor afectati de surparea de la Mina Lupeni, din Valea Jiului, vor fi sprijinite financiar printr-o hotarare de guvern ce va fi promovata in sedinta de Guvern de saptamana viitoare, a anuntat astazi, la Lupeni, ministrul Energiei, Toma Petcu. *ACTUALIZARE 13:27 Toma Petcu: Minerul spitalizat este in stare stabila *ACTUALIZARE 08:05 Al treilea miner a fost gasit decedat *Arafat: Al treilea miner a fost localizat.

INTERVENTIE DRAMATICA la Mina Lupeni: Doi mineri salvati si dusi la spitale, al treilea gasit decedat (FOTO)

In cursul noptii echipele de salvare au reusit sa ajunga la trei dintre minerii blocati in subteran la mina Lupeni unde joi s-a surpat tavanul unei galerii. Primul miner scos din subteran are multiple.

Interventie dramatica la Mina Lupeni. Doi dintre minerii blocati in subteran, gasiti in viata. Cautarile continua pentru al treilea miner

UPDATE -Echipele de interventie din mina Lupeni au ajuns la al doilea miner blocat in subteran, care este sanatos si poate comunica cu salvatorii, a declarat, joi seara, Toma Petcu, ministrul Energiei,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )