Libnet.ro
UNICEF

17:16

Accident mortal pe DN26. Un barbat de 53 de ani a murit dupa ce a fost izbit in plin de un autoturism

Adevărul Adevărul,
Accident mortal pe DN26. Un barbat de 53 de ani a murit dupa ce a fost izbit in plin de un autoturism

Potrivit martorilor, accidentul s-a produs din vina victimei, care traversa soseaua zona cu patru benzi), printr-un loc nepermis. Se pare ca barbatul de 53 de ani era sub influenta alcoolului. continuă pe Adevărul

Un barbat de 53 de ani a condus baut pe strazile din municipiul Arad

Politistii aradeni au depistat ieri in trafic un barbat, care conducea un autoturism aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Acestuia i-a fost deschis un dosar penal.

Spania: O olandeza de 17 ani a murit dupa ce a sarit cu coarda elastica de pe un pod din Cantabria

O turista olandeza in varsta de 17 ani a murit dupa ce a sarit cu coarda elastica de pe un pod din Cantabria, nordul Spaniei. Luni seara, tanara a facut o saritura de la 40 de metri si a cazut an albia.

A murit dupa ce a fost violata de trei minori

Femeia de 40 de ani din Deva, cunoscuta ca fiind persoana fara adapost, batuta si violata de trei minori in noaptea de 8 spre 9 august, a murit joi, 13 august, la spital, scrie voceatransilvaniei. ro. Decesul.

Patru militari au murit dupa prabusirea unui avion de lupta

Patru militari egipteni au murit si alti doi au fost raniti in apropiere de frontiera cu Libia, dupa ce o aeronava militara s-a prabusit in timpul unei misiuni antiteroriste, potrivit unor surse militare,.

Motociclist de 22 de ani, mort dupa ce a fost blocat in trafic de masina politiei

Acuzatii grave au fost aduse unui politist care, in urma cu o saptamana, a blocat in trafic un tanar de 22 de ani, care circula cu o motocicleta si despre care stia ca nu are permis de conducere. Din cauza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )