Libnet.ro
UNICEF

05:00

Accident mortal in judetul Braila. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un autoturism, in timp ce incerca sa repare un camion

Antena3 Antena3,
Accident mortal in judetul Braila. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un autoturism, in timp ce incerca sa repare un camion

Un barbat a murit, joi noaptea, pe DJ 212, in judetul Braila, dupa ce a fost lovit de un autoturism, in timp ce incerca sa repare un camion, potrivit IPJ Braila. Conform sursei citate, un camion in car. continuă pe Antena3

Accident mortal in judetul Bihor. Un adolescent a murit, iar o fata de 12 ani este grav ranita

Accident socant, un adolescent a murit, iar o fata de 12 ani a ajuns in stare grava la spital dupa ce soferul masinii in care se aflau a izbit un parapet. Tragedia s-a produs pe un drum din Bihor, in.

Accident MORTAL groaznic in Prahova! Uluitor CINE SE AFLA printre victime

Accident mortal groaznic in Prahova. Un barbat a murit pe loc, nevinovat dupa ce a fost lovit frontal. Teribilul accident rutier s-a petrecut azi-noapte, in jurul orei 1. 30,peDN 1B-Loloiasca, km.

Accident mortal in Prahova. O persoana a murit dupa ce masina in care se afla s-a izibit de un autoturism aflat in depasire

O persoana a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita frontal, in noaptea de marti spre miercuri, pe DN 1B, in localitatea Loloiasca, de un autoturism aflat intr-o depasire si care ulterior a luat.

O femeie a murit dupa ce mncat ntr-un restaurant cu o stea Michelin din Valencia

Autoritatile din Spania au deschis o ancheta in Valencia din cauza ca o femeie a murit dupa ce a mancat intr-un restaurat cu o stea Michelin, iar alte 29 de persoane au avut simpome de intoxicatie alimentara, relateaza The Guardian si AFP.

O fetita de noua ani din Spania a murit dupa ce a mancat inghetata

O fetita de noua ani din Marea Britanie a murit dupa ce a mancat inghetata. Fetita a avut o reactie alergica severa si a intrat in soc anafilactic. Tragedia s-a petrecut intr-un hotel din Spania.

TRAGEDIE la Zalau: O fetita a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz aflat in mers

O fetita de 11 ani din Zalau a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz, informeaza Libertatea. Totul s-a intamplat in momentul in care usa din spate a microbuzului s-a deschis in timpul mersului, iar fetita.

Un sofer neatent si un pieton baut care mergea pe mijlocul drumului. Rezultatul: un accident mortal cu culpa comuna si o condamnare cu suspendare

Judecatoria Cimpeni a pronuntat prima hotarare intr-un dosar penal cu obiect uciderea din culpa in care a fost inculpat un barbat de 40 de ani din comuna Sohodol.

Sfarsit tragic pentru un sofer din Hunedoara! Ascapatcu viata dintr-un accident, dar a murit dupa ce a iesitdin masina sa verifice avariile

Un barbat de 50 de ani, din municipiul Deva, a murit joi dupa ce a fost lovit de o masina pe DN 66 Petrosani-Hateg, in zona localitatii Ciopeia, victima fiind surprinsa in timp ce traversa drumul spre un.

Sfarsit tragic pentru un pescar din Hunedoara. A murit dupa ce a alunecat intr-un canal si s-a inecat

Un barbat din Hunedoara a fost gasit fara suflare intr-un canal de la barajul Hateg. Acesta se afla la pescuit si ar fi alunecat in canal, apoi s-a inecat. Echipele de interventie au ajuns la fata locului.

Detalii haluncinante in cazul fetitei din Zalau, care a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz aflat in mers

O copila, care circula cu un microbuz scolar, a cazut in cap in timp ce acesta era in mers. Fetita a murit la scurt timp dupa accident. Se pare ca eleva statea pe un scaun fara spatar, in partea di.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.221 seconds )