Libnet.ro
UNICEF

20:45

O fetita de noua ani din Spania a murit dupa ce a mancat inghetata

Antena3 Antena3,
O fetita de noua ani din Spania a murit dupa ce a mancat inghetata

O fetita de noua ani din Marea Britanie a murit dupa ce a mancat inghetata. Fetita a avut o reactie alergica severa si a intrat in soc anafilactic. Tragedia s-a petrecut intr-un hotel din Spania. continuă pe Antena3

Sfarsit tragic pentru o fetita de noua ani din Vaslui. A murit in bratele bunicii in urma unui stop cardio-respirator

Denisa, o fetita de noua ani din Vaslui, a murit in bratele bunicii sale, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Batrana, care a crescut-o pe copila de cand avea sapte luni, a povestit ca imedi.

Ultimele cuvinte ale Denisei, fetita de noua ani care a murit in bratele bunicii sale: Nu mor, ca eu am incredere in Dumnezeu

O copila de noua ani din Vaslui a murit in bratele bunicii sale, dupa ce a suferit un stop cardio-respirator. Bunica micutei a povestit care au fost ultimele cuvinte ale nepoatei sale. I-am.

O fata de 12 ani din Salaj a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz, pentru ca usa s-a deschis n mers

O fata in varsta de 12 ani a murit, marti, in Zalau, dupa ce usa din spate a microbuzului in care se afla s-a deschis in mers si ea a cazut pe drum, relateaza Mediafax.

Detalii infioratoare in cazul fetitei de noua ani care a murit in bratele bunicii. Mama ei ar fi murit in conditii asemanatoare

Mama Denisei, fetita de noua ani care a murit in bratele bunicii in urma unui stop cardio-respirator, ar fi murit in conditii asemanatoare. Bunica micutei spune ca mama nepoatei sale a murit in urma.

Sfarsit tragic pentru un tanar din Romania. A murit dupa ce vagonul unui carusel din Franta l-a lovit puternic

Sfarsit tragic pentru un roman in varsta de 30 de ani, din Franta. Barbatul a murit dupa ce un carusel, dintr-un parc de distractii din Franta, l-a lovit. Incidentul s-a petrecut la Cristal Parc din.

TRAGEDIE la Zalau: O fetita a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz aflat in mers

O fetita de 11 ani din Zalau a murit dupa ce a cazut dintr-un microbuz, informeaza Libertatea. Totul s-a intamplat in momentul in care usa din spate a microbuzului s-a deschis in timpul mersului, iar fetita.

O fetita de 9 ani, crescuta de bunici, a murit in conditii suspecte

O fetita de 9 ani a murit in conditii suspecte luni dupa-amiaza in localitatea vasluiana Gusitei, comuna Dimitrie Cantemir.

Accident mortal in Prahova. O persoana a murit dupa ce masina in care se afla s-a izibit de un autoturism aflat in depasire

O persoana a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita frontal, in noaptea de marti spre miercuri, pe DN 1B, in localitatea Loloiasca, de un autoturism aflat intr-o depasire si care ulterior a luat.

Baiat de 14 ani din Codlea, obligat sa se dezbrace si filmat in ipostaze umilitoare

Caz socant in Romania. Un baiat de 14 ani din Codlea a fost obligat sa se dezbrace, dupa ce a fost dus intr-o cladire dezafectata. Tanarul a fost filmat in ipostaze umilitoare. Cazul a fost prez.

Un copil de 11 ani din Galati a fost amenintat cu cutitul pentru 15 lei. Suspectul a fost arestat preventiv

Un tanar de 18 ani din Galati a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa ce ar fi talharit doi minori de 11 si 14 ani, se arata intr-un comunicat transmis luni de Inspectoratul Judetean de Politie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )