Libnet.ro
UNICEF

11:00

Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost raniti dupa ce soferul unei camionete a pierdut controlul volanului

Adevărul Adevărul,
Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost raniti dupa ce soferul unei camionete a pierdut controlul volanului

Trei oameni au fost raniti in urma unui accident rutier produs, miercuri dimineata, in apropiere de municipiul Petrosani. continuă pe Adevărul

Accident grav pe DN 1. Doi agenti de politie au fost raniti

Doi politisti au fost raniti intr-un accident ce s-a petrecut duminica pe DN 1, la iesirea din Porumbacu de Jos spre Brasov. Accidentul s-a petrecut dupa coliziunea a doua autoturisme. La fata.

TRAGEDIE! O celebra actrita din Romania, la spital in urma unui GRAV accident rutier (FOTO)

Actrita de teatru si film, Olga Delia Mateescu, in varsta de 69 de ani, a ajuns la spital in urma unui accident rutier, masina acesteia a fost lovita de un sofer. Aceasta va fi nevoita sa stea departe de.

El este atacatorul care a ucis trei oameni si a ranit alti 12, la Strasbourg. Este francez si are 29 de ani

Franta este in stare de urgenta dupaatacul de la Strasbourg, al carui autor nu a fost, inca, arestat. Trei oameni au fost ucisi si alti 12 raniti, potrivit ministrului francez de Interne, dupa ce.

Politician roman mort intr-un teribil accident rutier

Tragedie in Arges. Un tanar politician a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita in plin de o alta ce venea din sens opus. Din primele cercetari, se pare ca de vina ar fi fost celalalt.

Harghita: Un mort si trei raniti, dupa o betie care a degenerat

O persoana a fost ucisa si alte trei au fost ranite intr-o altercatie care a avut loc duminica seara la Odorheiu Secuiesc, intre membrii a doua familii, pe fondul geloziei si a consumului de alcool, a.

Traian Berbeceanu implicat intr-un accident rutier pe centura municipiului. A lovit cu autoturismul o camioneta

Traian Berbecenu, fostul sef al BCCO Alba, a fost implicat intr-un accident rutier la intrarea in municipiul Deva. Autoturismul pe care il conducea s-a ciocnit cu o autoutilitara.

Traian Berbeceanu, implicat intr-un accident rutier pe centura municipiului. A lovit cu autoturismul o camioneta

Traian Berbecenu, fostul sef al BCCO Alba, a fost implicat intr-un accident rutier la intrarea in municipiul Deva. Autoturismul pe care il conducea s-a ciocnit cu o autoutilitara.

O masina a POLITIEI, implicata intr-un accident rutier in Bucuresti. Oamenii legii, transferati la spital

Accident cu masina politiei in Bucuresti. Totul s-a intamplat in Sectorul 4, pe Soseaua Oltenitei. Oamenii legii au fost loviti de un sofer neatent, care nu ar fi acordat prioritate masinii.

Un tanar politician a murit intr-un accident rutier

Un tanar politician de doar 31 de ani s-a stins din viata sambata noaptea in urma unui teribil accident produs in comuna argeseana Poiana Lacului. O masina ce mergea cu viteza mare a intrat pe contrasens si a intrat in plin in automobilul in care se afla Liviu Paunoiu, membru al filialei Arges al partidului Pro Romania si fost vicepresedinte TLDE Arges.

Accident rutier soldat cu sase victime, dintre care patru copii. Masina s-a rasturnat

Accidentul rutier s-a produs pe drumul care leaga localitatile Medgidia si Tortomanu, judetul Constanta. Masina in care se aflau sase persoane s-a rasturnat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )