Libnet.ro
UNICEF

23:15

Accident rutier in apropiere de granita cu Bulgaria

Adevărul Adevărul,
Accident rutier in apropiere de granita cu Bulgaria

Accidentul s-a produs in noaptea de 10 spre 11 octombrie, in apropiere de localitatea de frontiera Negru Voda, judetul Constanta. continuă pe Adevărul

Constanta: Accident rutier intre un TAB militar si un autoturism

Un accident rutier a avut loc, marti, intre un transportor amfibiu blindat TAB) al Politiei Militare si un autoturism, in orasul Ovidiu, Constanta. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube.

Un tanar si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs la Floresti

Un tanar de 22 de ani a murit in urma unui accident rutier produs in noaptea de 9 octombrie, in apropierea satului Izvoare, raionul Floresti. Soferul automobilului in care se afla tanarul a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, si masina s-a izbit violent intr-un pilon electric, transmite IPN.

VIDEO Momentul coplesitor in care un cetatean rus si-a regasit cainele pierdut in Romania acum 5 saptamani. Animalul a fugit dupa un teribil accident rutier

In septembrie 2018, o familie de cetateni rusi a fost implicata intr-un accident rutier pe Valea Oltului. Cainele lor a fugit din masina si s-a facut nevazut. Animalul a fost gasit dupa cinci saptamani de un politist valcean, care i-a notificat stapanul.

VIDEO 20 de morti in cel mai grav accident rutier din ultimii ani din SUA. Victimele erau rude si se indreptau spre o petrecere

In Statele Unite, 20 de persoane si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier care a avut loc in statul New York. O limuzina a lovit cu viteza un automobil aflat in parcarea unui restaurant.

Doi morti si un ranit in urma unui accident pe DN1, in apropiere de Ploiesti. Circulatia este deviata

Doua persoane au murit si alta a fost ranita, fiind transportata la spital, in urma unui accident rutier produs marti dimineata pe DN 1, in judetul Prahova, in apropierea orasului Ploiesti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )