Libnet.ro
UNICEF

23:45

Accident rutier in baza militara Mihail Kogalniceanu, unde sunt cantonati americanii. Un camion condus de un sofer turc s-a rasturnat

Adevărul Adevărul,
Accident rutier in baza militara Mihail Kogalniceanu, unde sunt cantonati americanii. Un camion condus de un sofer turc s-a rasturnat

Un accident rutier a fost inregistrat in baza militara de la Mihail Kogalniceanu, judetul Constanta. Un camion s-a rasturnat pe un drum laturalnic care face legatura intre baza si aeroport, din datele Politiei. continuă pe Adevărul

incep zborurile spre Tallinn, capitala Estoniei, de pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu, ale companiei Nordica

Cursa internationala care leaga Constanta de Tallinn, capitala Estoniei, se reia in aceasta vara de pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu.

Cursa directa Satu Mare - Constanta - Satu Mare, pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu. Ruta este operata de compania TAROM

Aeroportul Mihail Kogalniceanu reia zborurile Tarom pe ruta Satu Mare-Constanta, din data de 18 iunie. Cursa va fi bisaptamanala.

Accident rutier grav in judetul Calarasi! O persoana a murit, alte trei au fost ranite

Un grav accident rutier s-a petrecut pe DN306, in localitatea Floroiaca, din judetul Calarasi. Patru persoane au fost ranite in accident, iar una dintre ele si-a pierdut si viata. Echipaje.

VIDEO Doi tineri, raniti grav intr-un accident rutier. Masina in care se aflau a fost lovita de un autocamion si un TIR

Doi tineri de 17 si 19 ani, din comuna Plopsoru, a fost ranit grav in urma accident rutier care a avut loc astazi pe Drumul European 79, in zona localitatii Rovinari.

SUA vor sa trimita inca 2.000 de soldati in Polonia: Baza militara permanenta ramane in aer, pentru ca ar putea reaprinde tensiunile cu Rusia

Donald Trump, presedintele SUA, doreste sa intareasca prezenta militara americana in Polonia, fiind ingrijorata de actiunile Rusiei din regiune, motiv pentru care a evocat posibilitatea de a trimite 2. 000 de.

Accident rutier provocat de un sofer beat si fara permis de conducere

Accidentul rutier a fost provocat de un barbat de 27 de ani care s-a urcat la volan beat si fara sa posede permis de conducere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )