Libnet.ro
UNICEF

05:00

Accident rutier pe DN1, in Prahova; circulatia este blocata la iesirea din Azuga catre Predeal

Adevărul Adevărul,
Accident rutier pe DN1, in Prahova; circulatia este blocata la iesirea din Azuga catre Predeal

Traficul rutier este oprit pe DN1, sambata dimineata, la iesirea din Azuga catre Predeal, din cauza unui accident in care au fost implicate trei autoturisme. continuă pe Adevărul

Prahova: Circulatia este blocata la iesirea din Azuga catre Predeal, dupa un accident rutier pe DN1

Traficul rutier este oprit pe DN1, sambata dimineata, la iesirea din Azuga catre Predeal, din cauza unui accident in care au fost implicate trei autoturisme, potrivit News. ro.

Haos in traficul din Capitala: Un barbat a fost calcat de tramvai pe Bd. Timisoara. Circulatia este BLOCATA!

Un barbat in varsta de 60 de ani a fost lovit de un tramvai pe bd. Timisoara. Acesta a fost transportat de urgenta la Spitalul Universitar, au anuntat oficiali ai ISU Bucuresti -.

Trafic oprit pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre litoral, din cauza unui accident rutier

Circulatia rutiera este oprita, sambata dimineata, pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul de mers catre litoral, din cauza unui accident rutier.

Timisoara: Sapte persoane au fost ranite in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei masini

Trei persoane au fost transportate la spital, sambata, in urma unui accident rutier produs la Timisoara si in care au fost implicate trei masini. La fata locului au intervenit mai multe ambulante, potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Timis, citati de News. ro.

VIDEO Accident rutier grav petrecut pe soseaua Hunedoara - Deva. Un barbat se zbate intre viata si moarte

Un accident rutier grav s-a petrecut pe soseaua Hunedoara Deva. Un pieton a fost lovit de masina. Victima ranita a ajuns in stare de coma profunda, potrivit primelor informatii.

Accident rutier soldat cu ranirea a trei liceeni din Nehoiu

Un accident rutier soldat cu patru raniti s-a produs joi pe Drumul National 10, Buzau-Brasov, pe raza satului Valea Lupului. Printre victime sunt si trei elevi de la Liceul Teoretic Radu Vladescu din Patarlagele. Masina in care se aflau acestia a patruns pe contrasens si s-a izbit de un BMW care circula din sens opus.

6 gesturi simple care pot salva viata unei persoane ranite intr-un accident rutier

Ce trebuie sa facem atunci cand surprindem un accident rutier? Gesturile simple precum miscarea cu grija a ranitilor si anuntarea accidentului la 112 cat mai repede pot sa le salveze acestora viata.

Fiul unui procuror slatinean, care a scapat de puscarie in vara, implicat intr-un accident rutier. Sunt suspiciuni ca se afla sub influenta drogurilor

Bogdan Noaja, fiul procurorului Stefan Noaja de la Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, a fost implicat intr-un accident rutier, joi-dimineata. Sunt suspiciuni ca tanarul se afla sub influenta drogurilor, politistii ridicand din masina si trimitand la analize probe.

Accident rutier pe Autostrada Soarelui: Doua autotrenuri IMPLICATE

Trafic blocat pe Autostrada Soarelui din cauza unui accident in care au fost implicate doua autotrenuri. Autoritatile intervin in forta pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul de mers catre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )