Libnet.ro
UNICEF

07:30

Accident rutier grav in judetul Neamt: O persoana a murit si alte sapte au fost ranite(FOTO)

B1 B1,
Accident rutier grav in judetul Neamt: O persoana a murit si alte sapte au fost ranite(FOTO)

O persoana a murit si alte sapte au fost ranite intr-un accident rutier care s-a produs vineri in judetul Neamt, potrivit stiri-neamt. ro. Accidentul, in care au fost implicate doua. continuă pe B1

Accident rutier in lant pe DN7, la Bascov. Sunt implicate un autocar, un TIR si trei autoturisme

Un grav accident rutier s-a produs, joi dimineata, pe DN7, in judetul Arges.

Accident rutier DEVASTATOR pe DN5 Bucuresti-Giurgiu! Patru persoane AU ARS DE VII dupa ce autoturismele in care se aflau AU LUAT FOC (FOTO,VIDEO)

Un grav accident rutier s-a produs pe DN 5 Bucuresti-Giurgiu, in localitatea Uzunu, in urma caruia patru persoane au murit. Impactul s-a produs intr doua autoturisme si o.

Accident rutier pe soseaua Bucuresti-Magurele: Patru persoane au fost ranite grav

Un accident rutier s-a produs marti seara pe Soseaua Bucuresti-Magurele, patru tineri cu varste cuprinse intre 18 si 22 de ani fiind grav raniti, informeaza Agerpres, citand Brigada Rutiera a.

Accident rutier cu sapte victime la intrarea in Slatina. Patru au ajuns la spital. Autospeciala de descarcerare n-a mai ajuns, fiind implicata in alt accident

Doua masini au fost implicate, astazi, in jurul orei 13,30, intr-un accident produs la intrarea in Slatina, pe podul peste raul Olt, patru din cei sapte pasageri prezenti in cele doua autoturisme fiind transportati la spital. Autospeciala de descarcerare nu a mai ajuns la locul evenimentului, fiind implicata intr-un alt accident.

Accident rutier pe Soseaua Bucuresti - Magurele. Sapte persoane au fost ranite, dintre care trei sunt in stare grava

Sapte persoane au fost ranite, marti seara, intr-un accident care a avut loc pe soseaua Bucuresti - Magurele. Patru dintre raniti, cu varste intre 18 si 22 de ani, sunt in stare grava, informeaza Brigada Rutiera.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )