Libnet.ro
UNICEF

10:15

Accident rutier DEVASTATOR pe DN5 Bucuresti-Giurgiu! Patru persoane AU ARS DE VII dupa ce autoturismele in care se aflau AU LUAT FOC (FOTO,VIDEO)

B1 B1,
Accident rutier DEVASTATOR pe DN5 Bucuresti-Giurgiu! Patru persoane AU ARS DE VII dupa ce autoturismele in care se aflau AU LUAT FOC (FOTO,VIDEO)

Un grav accident rutier s-a produs pe DN 5 Bucuresti-Giurgiu, in localitatea Uzunu, in urma caruia patru persoane au murit. Impactul s-a produs intr doua autoturisme si o. continuă pe B1

Accident rutier pe soseaua Bucuresti-Magurele: Patru persoane au fost ranite grav

Un accident rutier s-a produs marti seara pe Soseaua Bucuresti-Magurele, patru tineri cu varste cuprinse intre 18 si 22 de ani fiind grav raniti, informeaza Agerpres, citand Brigada Rutiera a.

Accident rutier pe Soseaua Bucuresti - Magurele. Sapte persoane au fost ranite, dintre care trei sunt in stare grava

Sapte persoane au fost ranite, marti seara, intr-un accident care a avut loc pe soseaua Bucuresti - Magurele. Patru dintre raniti, cu varste intre 18 si 22 de ani, sunt in stare grava, informeaza Brigada Rutiera.

Accident rutier cu sapte victime la intrarea in Slatina. Patru au ajuns la spital. Autospeciala de descarcerare n-a mai ajuns, fiind implicata in alt accident

Doua masini au fost implicate, astazi, in jurul orei 13,30, intr-un accident produs la intrarea in Slatina, pe podul peste raul Olt, patru din cei sapte pasageri prezenti in cele doua autoturisme fiind transportati la spital. Autospeciala de descarcerare nu a mai ajuns la locul evenimentului, fiind implicata intr-un alt accident.

FOTO: Accident grav de DN5. Patru persoane au murit. Doua dintre masini au luat foc, dupa coliziune

Patru persoane au murit, vineri, in urma unui accident rutier care a avut loc pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, in zona localitatii Uzunu, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Accident grav de DN5. Patru persoane au murit. Doua dintre masini au luat foc, dupa coliziune

Patru persoane au murit, vineri, in urma unui accident rutier care a avut loc pe DN5 Bucuresti - Giurgiu, in zona localitatii Uzunu, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Accident ingrozitor in Giurgiu. Patru oameni au murit carbonizati in urma impactului violent intre trei masini

Patru persoane au murit carbonizate, vineri dupa-amiaza, in urma unui accident produs pe DN 5, in judetul Giurgiu, si in care au fost implicate doua autoturisme si o duba.

Tragedie intr-un parc de distractii din Australia: Patru persoane si-au pierdut viata intr-un accident care a avut loc la un roller coaster

Tragedie intr-un parc de distractii din Australia. Patru persoane si-au pierdut viata in urma unui accident care s-a petrecut la roller coaster, potrivit BBC. Doua femei si doi barbati sunt.

Patru persoane au murit intr-un accident produs pe traseul Chisinau-Cimislia

Patru persoane au murit, iar un copil a fost transportat la spital, dupa ce automobilul in care se aflau s-a ciocnit cu un autocamion. Accidentul s-a produs miercuri, 26 octombrie, pe traseul Chisinau-Cimislia, transmite IPN.

Cel putin patru persoane au murit intr-un accident la un parc de distractii din Australia

Cel putin patru persoane au murit intr-un parc de distractii din Australia, in urma unui incident critic, a anuntat conducerea parcului, citata de BBC News.

Accident rutier grav in judetul Neamt: O persoana a murit si alte sapte au fost ranite(FOTO)

O persoana a murit si alte sapte au fost ranite intr-un accident rutier care s-a produs vineri in judetul Neamt, potrivit stiri-neamt. ro. Accidentul, in care au fost implicate doua.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )