Libnet.ro
UNICEF

00:06

Accident rutier cu mai multe victime in care este implicat un alt MICROBUZ

B1 B1,
Accident rutier cu mai multe victime in care este implicat un alt MICROBUZ

Opt persoane au fost ranite in urma unui accident rutier ce a avut loc joi dimineata, la intrarea in Turnu-Magurele, anunta News. ro, citand Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU). in accidentul. continuă pe B1

Printul Philip, sotul reginei Marii Britanii, implicat intr-un accident rutier. Care este starea sa FOTO

Printul Philip, sotul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a fost implicat intr-un accident rutier, transmite BBC care citeaza Palatul Buckingham.

Panica la Palatul Buckingham. Printul Philip al Marii Britanii a fost implicat intr-un accident rutier. Care e starea lui

Ducele de Edinburgh a fost implicat joi intr-un accident rutier, in apropiere de Sandringham, resedinta reginei Elizabeth a II-a in Norfolk, a anuntat Palatul Buckingham, insa printul Philip, in varsta de 97.

Printul Filip, n vrsta de 97 de ani, scapa nevatamat n urma unui accident rutier

Printul Filip, sotul Reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii, a fost implicat joi intr-un accident rutier in apropiere de domeniul regal Sandringham, in estul Angliei, dar a scapat nevatamat, a anuntat Palatul Buckingham, relateaza Reuters.

Mai multe SCOLI vor fi iNCHISE, din cauza vremii! Iata despre ce judete e vorba

Mai multe scoli din Cluj si Maramures vor fi inchise joi si vineri, din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Este vorba despre 49 de unitati de invatamant, aflate in zone foarte afectate de ninsori si.

Soc in lumea showbizului! Un cunoscut rapper s-a filmat in timp ce viola si tortura mai multe femei

Este un adevarat soc in lumea showbizului! Un cunoscut rapper s-a filmat in timp ce viola si tortura mai multe femei. Andy Anokye, 31 de ani, cunoscut sub numele de scena Solo 45, a inchis si violat patru.

Analisti: Taxa pe energie va fi pusa de mai multe ori pe acelasi MWh, pe toata filiera de la producator la consumator

Ordonanta 114, cea care impune si taxa de 2% pe cifra de afaceri a companiilor din energie, poate duce la scumpirea majora a fiecarui MWh care ajunge la consumator, pentru ca taxa va fi pusa de mai multe ori pe acelasi MWh, pe toata filiera de la producator la consumator, considera analistii Deloitte. Economistul Dragos Cabat avertizase ca firmele de distributie nu vor putea face fata.

Cum si-au portat romnii numerele de telefon n 2018: DIGI a cstigat cele mai multe numere de mobil, n timp ce Telekom a fost lider pe telefonie fixa

Peste 930. 000 de numere de telefon au fost portate anul trecut de catre romanii care au vrut sa schimbe furnizorul de telefonie, dar sa-si pastreze in acelasi timp numarul de telefon, a anuntat joi arbitrul telecom ANCOM). 92% dintre aceste numere au fost de mobil, cele mai multe peste 278. 000) fiind transferate in reteaua Digi, apoi in retelele Orange 176. 124 numere) si Vodafone 156. 323 numere). in zona telefoniei fixe, lider a fost Telekom Romania fostul Romtelecom), care a castigat 28. 516 numere.

Restrictii in mai multe spitale din Bucuresti din cauza virozelor. Ce trebuie sa stie vizitatorii?

Mai multe spitale din Capitala, intre care Spitalul Marie Curie, Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, Spitalul de Copii Grigore Alexandrescu, au.

O noua avarie RADET: mai multe blocuri din Sectorul 2 al Capitalei nu au apa calda si caldura

Mai multe blocuri si imobile din Sectorul 2 al Capitalei nu au apa calda si caldura, joi, 17 ianuarie, din cauza unei avarii raportate de Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET).

Atentionare ANM! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi,avertizari nowcasting Cod galben de ceatasi de vant puternic in mai multe judete. Potrivit meteorologilor, pana la ora 12. 00, in.

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )