Libnet.ro
UNICEF

09:31

Accident rutier produs pe fondul neacordarii de prioritate. Doua persoane au suferit diferite traumatisme, fiind internate in spital

Adevărul Adevărul,
Accident rutier produs pe fondul neacordarii de prioritate. Doua persoane au suferit diferite traumatisme, fiind internate in spital

Un tanar de 22 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a patruns cu masina intr-o intersectie fara sa acorde prioritate de trecere unui autovehicul care circula regulamentar, lovindu-l in plin. continuă pe Adevărul

inca un accident rutier produs pe fondul neacordarii de prioritate. O persoana a fost ranita

Un tanar de 19 ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a patruns cu masina intr-o intersectie din Galati fara sa respecte un indicator de circulatie, acrosand un alt autovehicul care circula regulamentar.

Accident rutier produs de un sofer de camion: doua femei au fost lovite de masina in timp ce traversau strada

Doua femei au fost lovite de un autotren care circula pe soseaua Deva - Lugoj. Accidentul rutier a avut loc in comuna Dobra.

Accident grav, produs de un sofer care s-a speriat de politistii din filtrul pentru pesta porcina africana

A calcat cat a putut pedala de acceleratie, de frica politiei, insa a provocat un accident cumplit. S-a intamplat joi dupa-amiaza intr-un sat de langa municipiul Buzau. Doua persoane au fost transportate la spital in stare grava.

Doua persoane ncarcerate dupa ce o aeronava de mici dimensiuni a aterizat fortat la Tuzla

Mai multe autospeciale de ambulanta si SMURD intervin, joi, la Tuzla, unde o aeronava de mici dimensiuni a aterizat fortat. Doua persoane sunt incarcerate, in stare grava, potrivit IGSU, transmite Mediafax.

VIDEO Acte de identitate romanesti, facute la o tipografie din Moldova. Doua persoane au fost retinute

Doua persoane, in varsta de 20 si 37 de ani, au fost arestate pentru 30 de zile pentru fabricarea si punerea in circulatie a documentelor oficiale false. Din luna noiembrie 2018 pana in prezent, oamenii legii din R. Moldova au documentat actiunile ilegale ale unui grup de persoane care, urmarind scopul obtinerii unui profit ilicit, ar fi confectionat si vandut mai multe documente oficiale false.

Accident ingrozitor in Prahova! Trei tineri au fost transportati inconstienti la spital

Trei persoane au fost grav ranite intr-un accident rutier produs in noaptea de duminica spre luni pe DN 1A, in localitatea Gura Vitioarei, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Prahova. Potrivit.

O soferita a provocat un accident rutier pe fondul neatentiei. S-a ales acum cu dosar penal pentru ca s-a autoaccidentat

O tanara de 30 de ani este cercetata pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a patruns intr-o intersectie din Galati fara sa se asigure, acrosand cu masina pe care o conducea un autovehicul care circula regulamentar.

Carutas mort intr-un accident rutier. A iesit de pe camp direct in fata unei masini

Accidentul rutier s-a produs in seara zilei de marti, 19 februarie, pe drumul judetean 381. Medicii au constatat decesul victimei.

Accident rutier grav pe DN 65. Un barbat si-a pierdut viata

Un grav accident de circultie a avut loc, joi, 21 februarie 2019, pe DN 65, in judetul Olt, un barbat fiind declarat decedat de echipajele sosite in ajutor.

Accident rutier grav pe DN 65, in judetul Olt. Un barbat si-a pierdut viata

Un grav accident de circultie a avut loc, joi, 21 februarie 2019, pe DN 65, in judetul Olt, un barbat fiind declarat decedat de echipajele sosite in ajutor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )