Libnet.ro
UNICEF

13:00

Doua persoane ncarcerate dupa ce o aeronava de mici dimensiuni a aterizat fortat la Tuzla

Hotnews Hotnews,
 Doua persoane ncarcerate dupa ce o aeronava de mici dimensiuni a aterizat fortat la Tuzla

Mai multe autospeciale de ambulanta si SMURD intervin, joi, la Tuzla, unde o aeronava de mici dimensiuni a aterizat fortat. Doua persoane sunt incarcerate, in stare grava, potrivit IGSU, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Avion de mici dimensiuni, prabusit la Tuzla. Copilotul a murit

Mai multe autospeciale de ambulanta si SMURD intervin, joi, la Tuzla, unde o aeronava de mici dimensiuni a aterizat fortat. Doua persoane sunt incarcerate, in stare grava, potrivit IGSU, transmite Mediafax. UPDATE: Copilotul aeronavei a murit.

VIDEO Acte de identitate romanesti, facute la o tipografie din Moldova. Doua persoane au fost retinute

Doua persoane, in varsta de 20 si 37 de ani, au fost arestate pentru 30 de zile pentru fabricarea si punerea in circulatie a documentelor oficiale false. Din luna noiembrie 2018 pana in prezent, oamenii legii din R. Moldova au documentat actiunile ilegale ale unui grup de persoane care, urmarind scopul obtinerii unui profit ilicit, ar fi confectionat si vandut mai multe documente oficiale false.

Accident rutier produs pe fondul neacordarii de prioritate. Doua persoane au suferit diferite traumatisme, fiind internate in spital

Un tanar de 22 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a patruns cu masina intr-o intersectie fara sa acorde prioritate de trecere unui autovehicul care circula regulamentar, lovindu-l in plin.

Un avion s-a prabusit la Tuzla: Doua persoane sunt incarcerate

Un avion s-a prabusit joi in apropierea aerodromului din Tuzla, in judetul Constanta.

Focuri de arma la Munchen. Doua persoane au murit

Doi oameni au fost ucisi la Munchen, dupa ce mai multi localnici au anuntat joi dimineata ca se aud focuri de arma pe un santier, relateaza Reuters. Un purtator de cuvant al politiei metropolei.

Un barbat din Mehedinti a decedat din cauza gripei. Alte doua persoane au murit de la infectii acute respiratorii

Spitalul Judetean de Urgenta Drobeta Turnu Severin a inregistrat 3 decese, prin infectii acute respiratorii severe, anunta Directia de Sanatate Publica Mehedinti. Este vorba de trei persoane din judetul Mehedinti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )