Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident rutier produs pe fondul neatentiei. Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Adevărul Adevărul,
Accident rutier produs pe fondul neatentiei. Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale

Un barbat de 69 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a acrosat un alt autovehicul cu masina pe care o conducea, in conditiile in care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers. continuă pe Adevărul

Accident grav pe DN 15. Doua persoane au murit, iar una e in stare grava dupa ce doua masini s-au ciocnit

Doua persoane au murit si alta a fost ranita grav in urma unui accident rutier produs vineri seara pe DN 15, in localitatea mureseana Brancovenesti, circulatia fiind blocata. Potrivit Inspectoratului.

Un tanar si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs la Floresti

Un tanar de 22 de ani a murit in urma unui accident rutier produs in noaptea de 9 octombrie, in apropierea satului Izvoare, raionul Floresti. Soferul automobilului in care se afla tanarul a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, si masina s-a izbit violent intr-un pilon electric, transmite IPN.

Doua persoane au murit si o alta a fost ranita grav dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal, in judetul Mures

Doua persoane au murit si o alta a fost ranita grav in urma unui accident produs, vineri seara, pe DN 15, la iesirea din localitatea Brancovenesti, judetul Mures, unde doua autoturisme s-au ciocnit frontal.

Constanta: Accident rutier intre un TAB militar si un autoturism

Un accident rutier a avut loc, marti, intre un transportor amfibiu blindat TAB) al Politiei Militare si un autoturism, in orasul Ovidiu, Constanta. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube.

Cum au reusit un primar, un functionar si alte doua persoane sa obtina ilgal fonduri APIA de un milion de lei

Tribunalul Arges l-a condamnat, joi, pe fostul primar al comunei argesene Nucsoara la trei ani de inchisoare cu suspendare dupa ce, impreuna cu un functionar al primariei si alte doua persoane au obtinut obtinut ilegale de la APIA fonduri in valoare de peste 987 mii lei. Si ceilalti trei au fost condamnati odata cu fostul edil, insa decizia instantei poate fi atacata cu apel.

A provocat un carambol rutier si a fugit de la locul accidentului. Trei persoane au fost ranite, avand nevoie de ingrijiri medicale

O soferita de 27 de ani este cercetata pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului, dupa ce a lovit cu masina pe care o conducea un autoturism din spate, pe fondul neatentiei, proiectandu-l pe contrasens, unde acesta s-a ciocnit de un alt autovehicul.

Accident rutier in apropiere de granita cu Bulgaria

Accidentul s-a produs in noaptea de 10 spre 11 octombrie, in apropiere de localitatea de frontiera Negru Voda, judetul Constanta.

Circulatie restrictionata pe DN1 in urma unui accident rutier cu doua victime

Traficul rutier se desfasoara, vineri dimineata, pe un fir, alternativ, dirijat de politisti pe DN1 Fagaras - Codlea, in urma unui accident cu doua victime, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Trafic restrictionat pe DN 1, dupa un accident rutier

Traficul rutier se desfasoara, vineri dimineata, pe un fir, alternativ, dirijat de politisti pe DN1 Fagaras - Codlea, in urma unui accident cu doua victime, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )