Libnet.ro
UNICEF

06:15

Accident rutier cu sase victime pe A1. Traficul a fost oprit pentru aterizarea elicopterului SMURD

Adevărul Adevărul,
Accident rutier cu sase victime pe A1. Traficul a fost oprit pentru aterizarea elicopterului SMURD

In accident a fost implicata o singura masina, inmatriculata in judetul Sibiu. Printre victime se afla si doi copii gemeni de aproximativ 2 ani. continuă pe Adevărul

Accident cu sase victime pe autostrada Bucurestei - Pitesti: S-a solicitat interventia unui elicopter SMURD

Un accident cu sase victime s-a produs joi seara pe autostrada Bucuresti - Pitesti.

Un barbat din Chisinau a murit in urma unui accident rutier in apropiere de Ivancea

Un barbat de 64 de ani din Chisinau a decedat, pana la sosirea ambulantei, in urma unui accident rutier produs in seara zilei de duminica, 11 august, in apropierea satului Ivancea, raionul Orhei. Soferul a pierdut controlul volanului in curba si a iesit pe contrasens, lovind un alt automobil care circula regulamentar.

Trei persoane ranite in urma unui accident rutier. O soferita de 18 ani a intrat cu masina intr-un cap de pod

O tanara de 18 ani este cercetata pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a pierdut controlul directiei si s-a oprit cu autovehiculul pe care il conducea intr-un cap de pod. Soferita si alte doua persoane din masina, printre care si un copil, au fost raniti.

Accident rutier cu cinci raniti grav, pe DN21, in judetul Braila. in coliziunea violenta au fost implicate trei masini

Potrivit politistilor, dramaticul eveniment rutier s-a produs din vina unui sofer din Galati. Acesta a adormit la volan in apropiere de localitatea Valea Canepii judetul Braila) si a patruns cu masina pe contrasens, izbindu-se cu doua autoturisme care veneau din sens opus.

Accident rutier DN 72. Un barbat a adormit la volan

Un barbat a fost transportat la spital dupa ce ar fi adomirt la volan si a intrat intr-un gard. Accidentul a avut pe DN72, in dreptul localitatii dambovitene Picior de Munte.

Un sofer s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost oprit de politisti pentru ca depasise la mustata viteza legala. Ce au descoperit oamenii legii

Un barbat de 46 de ani este cercetat pentru conducere fara permis dupa ce s-a urcat la volan, desi avea permisul retinut, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

MODIFICARI CODUL RUTIER 2019. Guvernul introduce noi amenzi pentru folosirea telefonului mobil in timpul mersului

MODIFICARI CODUL RUTIER 2019 Guvernul a adoptat noi modificari ale Codului Rutier care au drept scop prevenirea accidentelor de circulatie provocate de faptul ca soferului i-a fost distrasa atentia de folosirea.

O tanara a scapat ca prin minune de viol si tortura. Cum a fost oprit Rimaru - un criminal pe care romanii nu-l pot uita

Tanara Stana Saracin a fost salvatade la moarte de de fostul sportiv si cascador Paul Misai,in noaptea zilei de 1 mai 1971, dupa ce i-a aplicat o corectie si l-a fugarit pe asasinul in serie, Ion.

Un nou atac armat a avut loc in Statele Unite. Sase politisti au fost impuscati in Philadelphia

Un nou atac armat a avut loc in Statele Unite. Sase politisti au fost impuscati in statul Philadelphia,dupa ce un individ a deschis focul asupra agentilor in timpul unei operatiuni. Ulterior,.

Cine a folosit telefonul Luizei noaptea trecuta? Contul de WhatsApp al fetei a fost activ pentru scurt timp. Bunicul Luizei: E ceva ciudat

Evolutie spectaculoasa a anchetei de la Caracal. O colega de clasa a Luizei Melencu sustine ca telefonul acesteia a fost folosit noaptea trecuta, la ora 0 si 56 de minute. Potrivit acesteia, persoana la care s.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )