Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un barbat din Chisinau a murit in urma unui accident rutier in apropiere de Ivancea

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Chisinau a murit in urma unui accident rutier in apropiere de Ivancea

Un barbat de 64 de ani din Chisinau a decedat, pana la sosirea ambulantei, in urma unui accident rutier produs in seara zilei de duminica, 11 august, in apropierea satului Ivancea, raionul Orhei. Soferul a pierdut controlul volanului in curba si a iesit pe contrasens, lovind un alt automobil care circula regulamentar. continuă pe Adevărul

DN 72 A, blocat in urma unui accident rutier

DN 72 A a fost blocat noaptea trecuta, in dreptul localitatii Gheboieni, in urma unui accident rutier. A fost vorba de o coliziune intre un autotractor cu semiremorca si un autoturism.

Barbat, mort in urma unui accident rutoer

Mai multe accidente rutiere au avut loc vineri in judetul Suceava, in unul dintre ele un batran de 8.

Barbat de 34 de ani, mort intr-un accident rutier. S-a rasturnat cu masina si a izbit un copac

Accidentul rutier s-a produs in noaptea de 9 spre 10 august. Soferul de 34 de ani nu poseda carnet de conducere. A fost declarat decedat dupa zeci de minute de resuscitare.

FOTO Trei gorjeni, sot si sotie, impreuna cu o ruda, au murit in urma grav accident produs pe DN 67

Sambata dimineata, pe drumul national care leaga Targu Jiu de Ramnicu Valcea, pe DN 67, a avut loc unul dintre cele mai grave accidente de circulatie produse in ultimii ani pe aceasta artera. in urma unei depasiri neregulamentare, trei persoane si-au pierdut viata.

Voluntarul care a salvat vieti din iadul dependentelor a murit intr-un accident. Azi ma simt victorios, marturisea el acum 2 ani

Catalin Iordanescu, omul care a infiintat Asociatia Alcoolicii Anonimi din Constanta si Centrul pentru Tratarea Dependentelor Victorem, a murit intr-un accident rutier produs sambata, pe soseaua ce taie padurea de la Valu lui Traian. in cateva zile isi serba ziua de nastere.

Accident rutier grav in judetul Brasov. Doi oameni au murit si alti trei au fost grav raniti

Accident rutier grav in judetul Brasov. Doi oameni au murit si alti trei au fost grav raniti, intre care si un copil de 3 ani, dupa ce o masina si un TIR s-au ciocnit pe DN13, la iesirea din orasul.

Un bebelus de patru luni a murit intr-un accident de circulatie

Un bebelus de patru luni a decedat vineri in urma unui grav accident de circulatie care a avut loc in Mehedinti. Un autoturism condus de un tanar de 18 ani s-a rasturnat in afara partii carosabile.

GRAV accident rutier in Valcea! 21 de persoane, IMPLICATE. A fost activat PLANUL ROSU

Un grav accident rutier a avut loc, duminica dupa-amiaza, pe DN7, in zona comunei Caineni, judetul Valcea, intre un autoturism si un microbuz, 21 de persoane fiind implicate.

Accident rutier la Valcea cu 21 de persoane implicate. S-a activat Planul Rosu de Interventie

Un numar de 21 persoane au fost implicate duminica dupa-amiaza intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 7, in zona satului Rau Vadului, comuna Caineni, fiind activat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului Valcea, a informat IGSU, potrivit.

Accident tragic. Doi barbati au murit dupa ce caruta in care se aflau a fost spulberata de tren

Doua persoane si-au pierdut viata, vineri dupa-amiaza, in urma unui accident feroviar produs pe raza localitatii Lespezi din judetul Bacau, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )