Libnet.ro
UNICEF

23:45

Accident teribil in Galati. Un elev de sapte ani a fost lovit de o masina

Antena3 Antena3,
Accident teribil in Galati. Un elev de sapte ani a fost lovit de o masina

Un copil de sapte ani a fost victima unui accident rutier care a avut loc la Galati, in apropiere de o scoala. Se pare ca acesta fost lovit cu masina de un barbat de 55 de ani, dupa ce a traversat. continuă pe Antena3

Copil de sapte ani lovit in plin de o masina. Traversase strada prin loc nepermis si fara sa se asigure

Politistii ancheteaza circumstantele in care a avut loc un accident rutier, in vecinatatea unei scoli gimnaziale din Galati. A fost deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Galati: Copil de sapte ani lovit in plin de o masina

Un copil de sapte ani a fost lovit in plin de o masina in vecinatatea unei scoli gimnaziale nr. 11 din Galati. Copilul traversa prin loc nepermis si fara sa se fi asigurat, in prealabil. Astfel, un barba.

Tragedie pe litoral! Un copil de sapte ani a fost gasit inecat in Marea Neagra

Un copil de sapte ani s-a inecat in apa Marii Negre si a fost adus la mal luni seara. Paramedicii SMURD de la ISU Constanta au inceput manevrele de resuscitare asupra copilului gasit inconstient in.

TRAGEDIE in muzica! Un celebru CANTARET si membrii TRUPEI sale au murit in urma unui ACCIDENT TERIBIL! DETALII DE ULTIM MOMENT (FOTO)

Un celebru cantaret de folk a murit intr-un accident, impreuna cu doi membri ai trupei sale. Este vorba despre cantaretul indianPappu Karkicare se intorcea impreuna cu echipa de la un concert pe care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )