Libnet.ro
UNICEF

13:00

Accident cu trei persoane ranite, la intrare in municipiul Targu Jiu. Printre victime se afla si un copil

Adevărul Adevărul,
Accident cu trei persoane ranite, la intrare in municipiul Targu Jiu. Printre victime se afla si un copil

Trei persoane, printre care si un copil, au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc astazi, in jurul pranzului, in localitatea Romanesti, de pe raza municipiului Targu Jiu. continuă pe Adevărul

Un batran a murit in sediul unei banci din Targu Jiu

Un batran in varsta de 74 de ani, din municipiul Targu Jiu, a murit astazi chiar in timp ce se afla in sediul unei banci din zona centrala a orasului.

Accident rutier pe DJ 303, soldat cu doua persoane ranite in urma coliziunii dintre un autoturism si o caruta

Accident rutier in localitatea Gurbanesti, pe DJ 303, in urma coliziunii dintre un autoturism si un atelaj hipo, soldat cu ranirea a trei persoane. Pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Fundulea au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospeciala de descarcerare si o autospeciala de prim ajutor SMURD.

Deces FULGERATOR! A murit intr-o banca din Targu Jiu

Un barbat, in varsta de 74 de ani, s-a stins din viata, joi, in sediul unei banci din Targu Jiu. Din nefericire, autoritatile chemate la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a il salva.

Un batran a facut infarct in timp ce se afla intr-o banca din Targu Jiu

Un batran a murit in timp ce se afla intr-o banca din Targu Jiu.

Muzeul rusinos inaugurat cu fast la Targu Jiu. Este dedicat lui Constantin Brancusi, dar n-are niciun exponat al artistului

Deschiderea Muzeului National Constantin Brancusi de la Targu Jiu a fost unul dintre principalele evenimente care erau asteptate sa se desfasoare de Ziua Nationala Brancusi in orasul celui mai mare artist roman din toate timpurile. Inaugurarea a avut loc miercuri, 19 februarie, si a fost un adevarat fiasco, vizitatorii neavand un motiv sa viziteze acest asa-zis muzeu deoarece exponatele lipsesc.

Trafic rutier oprit pe DN21 Braila-Slobozia din cauza unui accident. Doua persoane au fost ranite grav

Traficul rutier a fost oprit pe DN21 Braila-Slobozia in urma unui accident rutier in care doua persoane au fost ranite grav.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )