Libnet.ro
UNICEF

07:15

Accident cu utilajul de deszapezire. Patru persoane ranite, printre care si un copil

Antena3 Antena3,
Accident cu utilajul de deszapezire. Patru persoane ranite, printre care si un copil

Trei adulti si un copil au ajuns vineri seara la spital in urma unui accident rutier provocat de un utilaj de deszapezire, in cartierul Itcani din municipiul resedinta de judet, a anuntat purtatorul de. continuă pe Antena3

Patru persoane, intre care si un copil, au fost ranite dupa ce un utilaj de deszapezire a lovit un autoturism, la Suceava

Patru persoane, intre care si un copil, au fost ranite, vineri seara, intr-un accident produs in municipiul Suceava, dupa ce soferul unui utilaj de deszapezire nu a acordat prioritate unui autoturism. Toti cei patru raniti au fost dusi la spital.

Accident grav in Dolj. Intervine elicopterul SMURD

Cinci persoane ranite, dintre care doua se afla in stare de inconstienta, intr-un accident rutier care a avut loc joi dupa-amiaza pe raza comunei doljene Varvoru de Jos, dupa ce soferul masinii in care se.

VIDEO Algeria: 40 de persoane ranite n violentele de dupa un meci de campionat; 42 de fani au fost retinuti

Aproximativ 40 de persoane, intre care s-au numarat si 18 politisti, au fost ranite, marti seara, in violentele care au avut loc la finalul unui meci de prim esalon, la Alger, a anuntat, miercuri, politia din Algeria, conform LEquipe. Politia ancheteaza si violente ale fortelor de ordine, dupa imagini aparute pe retelele de socializare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )