Libnet.ro
UNICEF

05:00

Accidentata si furata, Simona Halep iese de la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Accidentata si furata, Simona Halep iese de la Wimbledon

Simona Halep a fost eliminata joi in semifinale la Wimbledon. Ea a avut ghinion in primul set cand si-a luxat glezna, iar de acolo nu a mai jucat la capacitate maxima. Chiar si asa replica ei era puternica, dar arbitrul de scaun a intervenit in doua momente cheie, cand romanca putea scoate capul in fata lui Eugenie Bouchrad ramane valabil ce am scris despre Halep si Senna). Halep a salvat si sase mingi de meci, a avut si o minge de break, dar pana la urma adversara si-a facut serva si a inchis meciul. Canadianca era de batut, dar a fost prea mult pentru Halep, si accidentata si furata. continuă pe Online Sport

Accidentata si dezavantajata, Simona Halep iese de la Wimbledon

Simona Halep a fost eliminata joi in semifinale la Wimbledon. Ea a avut ghinion in primul set cand si-a luxat glezna, iar de acolo nu a mai jucat la capacitate maxima. Chiar si asa replica ei a fost puternica, dar arbitrul de scaun a intervenit in doua momente cheie, cand romanca putea scoate capul in fata lui Eugenie Bouchrad ramane valabil ce am scris despre Halep si Senna). A fost o marasvie totala sa furi un jucator accidentat. Dar e si partea buna: insemna ca le-a fost frica rau de tot ca nu ajunge domnisorica in finala. Halep a salvat si cinci mingi de meci, a avut si o minge de break atunci cand Bouchard servea pentru set, dar pana la urma adversara si-a facut serva si a inchis meciul. Canadianca era de batut, dar a fost prea mult pentru Halep, si accidentata si furata. Drumul spre primul titlu de Mare Slem e greu, dar va veni. Si cu mai mult de atat.

Declaratia data de Sabine Lisicki, dupa ce a fost eliminata de Simona Halep in sferturile de la Wimbledon

Sabine Lisicki 19 WTA) a parasit Wmbledonul in sferturile de finala, fiind invinsa de Simona Halep 3 WTA) in doua seturi 6-4, 6-0).

Simona Halep, invinsa la Wimbledon, urmarita de ghinion!

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a fost invinsa, in semifinalele turneului de tenis de la Wimbledon, de canadianca Eugenie Bouchard, cap de serie 13, de doar 20 de ani. Romanca a avut un start de meci foarte bun, insa jocul ei a avut foarte mult de suferit dupa ce, in al patrulea game al primului set, s-a accidentat la glezna piciorului stang.

Simona Halep, in semifinale la Wimbledon dupa o evolutie entuziasmanta cu Sabine Lisicki (6-4, 6-0)

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o categoric pe Sabine Lisicki, o specialista pe iarba. Simona s-a impus dupa doar 57 de minute, cu scorul de 6-4, 6-0. In urma acestui succes, Halep a devenit jucatoarea din Romania cu cel mai bun rezultat la Wimbledon, depasind-o pe Virginia Ruzici sferturi de finala in 1978 si 1981). Pentru un loc in finala turneului londonez, Halep se va duela cu Eugenie Bouchard locul 13 WTA).

Simona Halep si-a scrantit glezna in semifinala de la Wimbledon

Un moment foarte dificil a avut Simona Halep la Wimbledon, in semifinala cu Bouchard. Ea si-a sucit glezna in timp ce aluneca pentru o minge. Se vede cum articulatia s-a fortat foarte mult.

Simona Halep in semifinale la Wimbledon. A zdrobit-o pe Lisicki in sferturi

Simona Halep joaca din ce in ce mai bine pe iarba de la Wimbledon si, miercuri, s-a calificat in semifinalele turneului londonez la capatul unei victorii categorice pe care a obtinut-o in fata nemtoaicei Sabine Lisicki, scor 6-4, 6-0.

VIDEO Simona Halep la Wimbledon, rezumatul sfertului de finala cu Sabine Lisicki

Siteul oficial de la Wimbledon a publicat miercuri rezumatul sfertului de finala Simona Halep - Sabine Lisicki. Iata imaginile.

Simona Halep: Nu a fost deloc un meci usor, desi asa a parut

Simona Halep a impresionat inca o data lumea tenisului dupa ce a reusit sa se califice in semifinalele de la Wimbledon. Favorita numarul trei, Halep a avut nevoie de doar 57 de minute pentru a o invinge pe Sabine Liskicki 6-4, 6-0). Nu a fost deloc un meci usor, desi asa a parut, a precizat Halep la putin timp dupa incheierea partidei.

Simona Halep, norocoasa la Wimbledon doar pana in sferturi

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a reusit cea mai buna performanta a carierei la Wimbledon, ajungand pentru prima data in sferturile competitiei, dupa ce a trecut, in optimi, de Zarina Dias, locul 72 WTA. Romanca a dat lovitura, anul acesta, la toate cele trei turnee de Grand Slam la care a evoluat, iar la ultimele doua a avut si sortii de partea sa.

Simona Halep a fost eliminata de Eugenie Bouchard in semifinalele de la Wimbledon

Simona Halep a fost eliminata joi din semifinalele de la Wimbledon de canadianca Eugenie Bouchard, locul 13 WTA, cu scorul 7-6, 6-2. Simona Halep s-a calificat in semifinale dupa ce a invins-o in sferturi pe.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )