Libnet.ro
UNICEF

08:15

Simona Halep: Nu a fost deloc un meci usor, desi asa a parut

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Nu a fost deloc un meci usor, desi asa a parut

Simona Halep a impresionat inca o data lumea tenisului dupa ce a reusit sa se califice in semifinalele de la Wimbledon. Favorita numarul trei, Halep a avut nevoie de doar 57 de minute pentru a o invinge pe Sabine Liskicki 6-4, 6-0). Nu a fost deloc un meci usor, desi asa a parut, a precizat Halep la putin timp dupa incheierea partidei. continuă pe Hotnews

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi, in paralel cu Bouchard - Kerber

Simona Halep o intalneste astazi la Wimbledon pe germanca Sabine Lisicki, in sferturile de finala. Ora partidei este 14:00, asa cum au anuntat englezii marti seara. Detalii despre meci, mai jos. In paralel, de la aceeasi ora, transmitem partida Kerber - Bouchard, din care se alege posibil adversara a lui Halep din semifinle daca va fi cazul).

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi (azi, ora 14:00), in paralel cu Bouchard - Kerber

Simona Halep o intalneste astazi la Wimbledon pe germanca Sabine Lisicki, in sferturile de finala. Ora partidei este 14:00, asa cum au anuntat englezii marti seara. Detalii despre meci, mai jos. In paralel, de la aceeasi ora, transmitem partida Kerber - Bouchard, din care se alege posibil adversara a lui Halep din semifinle daca va fi cazul).

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi (azi, ora 14:00)

Simona Halep o intalneste astazi la Wimbledon pe germanca Sabine Lisicki, in sferturile de finala. Ora partidei este 14:00, asa cum au anuntat englezii marti seara. Detalii despre meci, mai jos.

Wimbledon Simona Halep - Zarina Diyas 6-3, 6-0/In sferturi, dupa un meci care a durat doar 57 de minute

Simona Halep cap de serie numarul trei) s-a calificat marti in premiera in sferturile turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o categoric pe Zarina Diyas, din Kazahstan, pozitia 72 in clasamentul WTA. A fost 6-3, 6-0 pentru Simona, dupa o partida care a durat doar 57 de minute.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Zarina Diyas (Marti dupa-amiaza)

Simona Halep are luni a doua zi de pauza consecutiva la Wimbledon si revine in competitie, marti dupa-amiaza, cand o intalneste pe Zarina Diyas din Kazahstan intr-un meci din faza optimilor de finala. Cele doua s-au mai intalnit in turul 3 la Australian Open din acest an si Halep s-a impus fara probleme in doua seturi.

Simona Halep: Am inceput mai lent, dar am revenit si am jucat cel mai bun tenis. Secretul este sa ma bucur de fiecare meci

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a declarat, miercuri, dupa ce s-a calificat in semifinalele turneului de la Wimbledon, ca a intrat mai greu in atmosfera partidei cu Sabine Lisicki,.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi (miercuri, ora 14:00)

Simona Halep o intalneste miercuri la Wimbledon pe germanca Sabine Lisicki, in sferturile de finala. Ora partidei este 14:00, sa cum au anuntat englezii marti seara. Detalii despre meci, mai jos.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi (miercuri)

Simona Halep o intalneste miercuri la Wimbledon pe germanca Sabine Lisicki, in sferturile de finala. Ora partidei se va anunta marti seara. Detalii despre meci, mai jos.

Simona Halep este cea mai bine clasata jucatoare ramasa la Wimbledon dupa eliminarea Serenei Williams

Romanca SImona Halep a ramas cea mai bine clasata jucatoare din cursa pentru trofeul de la Wimbledon dupa ce Serena Williams, locul 1 TWA, a fost invinsa, sambata, in turul trei, de frantuzoiaca Alize Cronet.

Cele 6 recorduri doborite de Simona Halep, jucatoarea superlativelor

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon, devenind prima tenismena romanca ajunsa in acest punct al competitiei. Dar nu este un rezultat intimplator, caci Halep a doborit in ultimele 18 luni recorduri incredibile. Vezi in articol lista celor 6 recorduri doborite de Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2763 seconds )