Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accidentul de autocar de la Persani: Doi dintre cei sase copii internati in spitalele brasovene au fost transferati la Iasi

B1 B1,
Accidentul de autocar de la Persani: Doi dintre cei sase copii internati in spitalele brasovene au fost transferati la Iasi

Doi dintre cei sase copii internati in spitalele brasovene dupa accidentul produs vineri la Persani, in judetul Brasov, au fost transferati la Iasi, la solicitarea parintilor, informeaza. continuă pe B1

O femeie si cei sase copii ai sai, salvati de pompieri din apele raului Suceava

Pompierii militari au salvat, duminica, o mama si pe cei sase copii ai sai, dupa ce ei au fost prinsi de ape in albia raului Suceava, in zona localitatii Vicovu de Sus, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Suceava, Alin Galeata.

Accidentul de autocar de la Persani: Patru copii raniti mai sunt internati in spitale din Brasov

Patru copii raniti in accidentul rutier produs vineri pe DN 1, in zona Persani, mai sunt internati in spitale din Brasov, unul la Spitalul Clinic de Copii si alti trei la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, potrivit prefectului Ciprian Bancila, citat de Agerpres. Potrivit acestuia, cel internat la Spitalul de Copii a fost operat la mana stanga si va mai ramane cateva zile sub observatie.

Siemens si Gamesa vor crea unul dintre cei mai mari producatori globali de turbine eoliene

Compania spaniola de energie regenerabila Gamesa a acceptat sa-si combine divizia sa de turbine eoliene cu cea a grupului industrial german Siemens, intr-o tranzactie care va crea unul dintre cei mai mari producatori de turbine eoliene din lume, transmite Deutsche Welle, informeaza Agerpes.

Evaziune in IT: Mircea Tudor, unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din domeniu, audiat la DNA (VIDEO)

Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din domeniul IT este acuzat de trafic de influenta. Potrivit procurorilor, afaceristul Mircea Tudor i-ar fi platit 6 milioane de lei unui avocat pentru a fi ajutat.

Mircea Tudor, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din domeniul IT, pus sub acuzare si obligat la plata unei cautiuni de un milion de lei

Unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din domeniul IT a fost chemat vineri dimineata la DNA. Este vorba despre Mircea Tudor, fondatorul MB Telecom si inventatorul scannerului pentru avioane. Mircea.

Mircea Tudor, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din domeniul IT, la DNA

Unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din domeniul IT a fost chemat vineri dimineata la DNA. Este vorba despre Mircea Tudor, fondatorul MB Telecom si inventatorul scannerului pentru avioane. Mircea.

Rusia: Cel putin 11 persoane, dintre care zece copii, au murit inecati, dupa ce barcile in care se aflau s-au rasturnat

Cel putin 10 copii si un adult au murit, duminica, dupa ce barcile in care se aflau pe un lac din regiunea rusa Karelia s-au rasturnat.

21 de turisti, dintre care 10 copii, internati de urgenta din cauza unei toxiinfectii alimentare

Un grup de 21 de persoane, adulti si copii, cazati la un motel din Scheia, s-au prezentat duminica la Spitalului Judetean de Urgenta Suceava cu simptome de intoxicatie alimentara, informeaza un comunicat al Prefecturii Suceava.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )