Libnet.ro
UNICEF

11:45

Siemens si Gamesa vor crea unul dintre cei mai mari producatori globali de turbine eoliene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Siemens si Gamesa vor crea unul dintre cei mai mari producatori globali de turbine eoliene

Compania spaniola de energie regenerabila Gamesa a acceptat sa-si combine divizia sa de turbine eoliene cu cea a grupului industrial german Siemens, intr-o tranzactie care va crea unul dintre cei mai mari producatori de turbine eoliene din lume, transmite Deutsche Welle, informeaza Agerpes. continuă pe Ziarul Bursa

Evaziune in IT: Mircea Tudor, unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din domeniu, audiat la DNA (VIDEO)

Unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din domeniul IT este acuzat de trafic de influenta. Potrivit procurorilor, afaceristul Mircea Tudor i-ar fi platit 6 milioane de lei unui avocat pentru a fi ajutat.

Mircea Tudor, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din domeniul IT, pus sub acuzare si obligat la plata unei cautiuni de un milion de lei

Unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din domeniul IT a fost chemat vineri dimineata la DNA. Este vorba despre Mircea Tudor, fondatorul MB Telecom si inventatorul scannerului pentru avioane. Mircea.

Mircea Tudor, unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din domeniul IT, la DNA

Unul dintre cei mai influenti oameni de afaceri din domeniul IT a fost chemat vineri dimineata la DNA. Este vorba despre Mircea Tudor, fondatorul MB Telecom si inventatorul scannerului pentru avioane. Mircea.

Bautura, motiv de omor, in judetul Cluj! Doi frati s-au luat la bataie, unul dintre ei fiind ucis (VIDEO)

Crima intre frati! Doi barbati au baut la crasma din sat, iar apoi, ametiti de alcool, s-au luat la bataie. Cearta dintre cei doi s-a transformat in scurt timp intr-o adevarata lupta.

Raed Arafat, mesaj dupa decesul lui Mircea Chirean, unul dintre oamenii de baza ai SMURD: A fost un adevarat profesor caruia medicina de urgenta il datoreaza mult (FOTO)

Raed Arafat a anuntat, pe pagina personala de Facebook, decesul profesorului Mircea Chirean, unul dintre oamenii de baza ai SMURD. Raed Arafat a prezentat aprecierea fata de Mircea Chirean, precizand ca a.

Strangea gunoiul dintr-un tomberon cand a observat ca unul dintre saci se misca singur. Cand l-a deschis a avut un soc! Ce era in interiorul lui

Un barbat din Statele Unite, care lucrea la compania de salubritate a orasului Philadelphia, a avut parte de o intamplare inedita in timpul serviciului. El a observat un lucru ciudat intr-unul dintre tomberoanele pe.

Accidentul de autocar de la Persani: Doi dintre cei sase copii internati in spitalele brasovene au fost transferati la Iasi

Doi dintre cei sase copii internati in spitalele brasovene dupa accidentul produs vineri la Persani, in judetul Brasov, au fost transferati la Iasi, la solicitarea parintilor, informeaza.

Peste 30.000 de turisti au ajuns pe litoral in weekend-ul de Rusalii: Cei mai multi au ales statiunile Mamaia si Vama Veche (VIDEO)

Peste 30 de mii de turisti au ajuns in acest weekend pe litoralul romanesc, gratie minivacantei de Rusalii. Cei mai multi au ales statiunile Mamaia si Vama Veche, gradul de ocupare al hotelurilor de pe.

Elena Gheorghe este una dintre cele mai hot mamici din showbiz! Iata dovada (Foto)

Este una dintre cele mai hot mamici din showbizul romanesc, iar Elena Gheorghe a demonstrat de curand, din nou, acest lucru.

Schimburile comerciale dintre Romania si Italia au depasit 13,5 miliarde euro in 2015

Italia este al doilea partener comercial al Romaniei si unul dintre cei mai importanti parteneri in plan investitional, a declarat, recent, presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unui Forum Economic, organizat de Ambasada Italiei, in colaborare cu Confindustria Romania si cu participarea Camerei de Comert Italiana si SACE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )