Libnet.ro
UNICEF

10:30

ACEA: Piata auto din Romania a inregistrat in iunie cel mai semnificativ avans din UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ACEA: Piata auto din Romania a inregistrat in iunie cel mai semnificativ avans din UE

Inmatricularile de autoturisme noi in Uniunea Europeana excluzand Malta) au crescut cu 2,1% in iunie, la 1,49 milioane - cel mai ridicat nivel din 2007, inaintea crizei financiare - in timp ce Romania a raportat cel mai semnificativ avans, arata datele publicate vineri de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile /ACEA/, transmit Reuters si Bloomberg, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Piata auto din Romania a crescut cu 27% in primele 6 luni

Piata auto din Romania a crescut in primele 6 luni cu 27%, la 45. 008 autoturisme noi inmatriculate, cu mult peste media europeana care a fost de 4,7%. Romania se situeaza pe pozitia 19 in UE.

Eurostat: Romania a inregistrat in iunie a treia cea mai scazuta inflatie anuala din UE, de 0,7%

Romania a inregistrat in iunie a treia cea mai scazuta inflatie anuala din Uniunea Europeana, de 0,7%, in timp ce la nivelul UE si al zonei euro a avut loc a incetinire a indicatorului, potrivit datelor publicate luni de biroul european de statistica Eurostat.

Lupta anticoruptie din Romania, vizata de un contract de consultanta strategica comandat de una dintre cele mai puternice companii globale de operatiuni psihologice

Un contract care vizeaza educarea membrilor Congresului SUA si membrilor Administratiei SUA in problemele legate de coruptia din Romania, semnat intre subsidiara londoneza a unei dintre cele mai mari companii globale de operatiuni psihologice si o firma american de consultanta si lobby, a fost inregistrat in 27 martie la Departamentul de Justitie al SUA, scrie Sorina Matei pe blogul sau.

Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc: PSD isi bate joc de regiunea de dezvoltare Nord-Est, regiune care detine cel mai mare numar de locuitori din Romania

Lipsa investitiilor din regiunea de Nord Est este o bataie de joc la adresa cetatenilor din zona Moldovei, care detine cel mai mare numar de locuitori din Romania, spune seful liberalilor din Neamt. Declaratia presedintelui Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, prin care spunea fara nicio remuscare ca 'autostrazile pot sa mai astepte, deoarece PSD are alte prioritati' este o dovada clara in acest sens, crede acesta.

O importanta banca vrea sa isi vanda subsidiarele din Romania

Piraeus Bank este pe cale sa paraseasca Romania! Noul director general al bancii, Christos Megalou, a anuntat ca doreste sa vanda subsidiarele din Romania, Bulgaria si Serbia, pentru.

Piraeus Bank vrea sa vanda filialele din Romania, Bulgaria si Serbia pentru a-si reduce creditele neperformante

Obiectivul nostru principal il reprezinta reducerea expunerii la subsidiarele bancare internationale din Romania, Bulgaria si Serbia si la activele nebancare elene care nu sunt de baza si, daca vom implementa asta fara sa fie afectat capitalul, efectul asupra bilantului va fi pozitiv, a afirmat noul director general al Piraeus Bank, Christos Megalou.

Care sunt domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca din Romania

Domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca din Romania sunt IT-ul, centrele de servicii, industria automotive si retailul, a declarat, pentru Mediafax, Sorina Donisa, director general al unei companii de resurse umane.

Sotul uneia dintre cele mai cunoscute vedete TV din Romania, condamnat la 15 ani de inchisoare

Ciprian Nistor, sotul uneia dintre cele mai cunoscute vedete TV din Romania, a fost gasit vinovat intr-un mega-dosar de evaziune fiscala, in care statul a fost prejudiciat cu trei milioane de.

Presa: Zeci de romi din Romania s-au instalat intr-o localitate americana si cer azil in Statele Unite, pe motiv ca ar fi persecutati la Bucuresti

Aproximativ 40 de persoane de etnie roma din Romania s-ar fi instalat, de doua luni, intr-o localitate situata la aproximativ 55 de kilometri de orasul Pittsburgh, solicitand azil in Statele Unite, pe motiv ca sunt persecutati in Bucuresti, .

Tudorel Toader: Instanta a respins actiunea Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania privind arhiva serviciului secret SIPA

Ministrul Justitiei a anuntat pe contul sau de Facebook ca instanta de judecata a respins actiunea formulata de catre Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) privind anularea hotararii de guvern referitoare la arhiva SIPA.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )