Libnet.ro
UNICEF

08:30

Piraeus Bank vrea sa vanda filialele din Romania, Bulgaria si Serbia pentru a-si reduce creditele neperformante

România Liberă România Liberă,
Piraeus Bank vrea sa vanda filialele din Romania, Bulgaria si Serbia pentru a-si reduce creditele neperformante

Obiectivul nostru principal il reprezinta reducerea expunerii la subsidiarele bancare internationale din Romania, Bulgaria si Serbia si la activele nebancare elene care nu sunt de baza si, daca vom implementa asta fara sa fie afectat capitalul, efectul asupra bilantului va fi pozitiv, a afirmat noul director general al Piraeus Bank, Christos Megalou. continuă pe România Liberă

O importanta banca vrea sa isi vanda subsidiarele din Romania

Piraeus Bank este pe cale sa paraseasca Romania! Noul director general al bancii, Christos Megalou, a anuntat ca doreste sa vanda subsidiarele din Romania, Bulgaria si Serbia, pentru.

Vanzarea de credite neperformante si a subsidiarelor din Romania, Serbia si Bulgaria

Piraeus Bank trebuie sa reduca creditele neperformante cu 4 miliarde de euro pana la sfarsitul acestui an, in cadrul unui plan de resctructurare convenit cu Banca Centrala Europeana, care include si vanzarea activelor din regiunea balcanica, inclusiv din tara noastra, transmite Bloomberg.

Guvernele roman si bulgar vor avea o sedinta comuna pentru discutarea infiintarii trilateralei Romania-Bulgaria-Grecia

Primul-ministru Mihai Tudose a avut azi o convorbire telefonica cu Boiko Borisov, omologul sau bulgar, in care a convenit ca guvernele sa aiba o sedinta comuna ]n care se vor stabili detaliile legate de infiintarea trilateralei Romania-Bulgaria-Grecia, in septembrie, la Varna.

Piata auto din Romania a crescut cu 27% in primele 6 luni

Piata auto din Romania a crescut in primele 6 luni cu 27%, la 45. 008 autoturisme noi inmatriculate, cu mult peste media europeana care a fost de 4,7%. Romania se situeaza pe pozitia 19 in UE.

Lupta anticoruptie din Romania, vizata de un contract de consultanta strategica comandat de una dintre cele mai puternice companii globale de operatiuni psihologice

Un contract care vizeaza educarea membrilor Congresului SUA si membrilor Administratiei SUA in problemele legate de coruptia din Romania, semnat intre subsidiara londoneza a unei dintre cele mai mari companii globale de operatiuni psihologice si o firma american de consultanta si lobby, a fost inregistrat in 27 martie la Departamentul de Justitie al SUA, scrie Sorina Matei pe blogul sau.

Care sunt domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca din Romania

Domeniile cele mai afectate de criza fortei de munca din Romania sunt IT-ul, centrele de servicii, industria automotive si retailul, a declarat, pentru Mediafax, Sorina Donisa, director general al unei companii de resurse umane.

Sotul uneia dintre cele mai cunoscute vedete TV din Romania, condamnat la 15 ani de inchisoare

Ciprian Nistor, sotul uneia dintre cele mai cunoscute vedete TV din Romania, a fost gasit vinovat intr-un mega-dosar de evaziune fiscala, in care statul a fost prejudiciat cu trei milioane de.

Presa: Zeci de romi din Romania s-au instalat intr-o localitate americana si cer azil in Statele Unite, pe motiv ca ar fi persecutati la Bucuresti

Aproximativ 40 de persoane de etnie roma din Romania s-ar fi instalat, de doua luni, intr-o localitate situata la aproximativ 55 de kilometri de orasul Pittsburgh, solicitand azil in Statele Unite, pe motiv ca sunt persecutati in Bucuresti, .

Tudorel Toader: Instanta a respins actiunea Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania privind arhiva serviciului secret SIPA

Ministrul Justitiei a anuntat pe contul sau de Facebook ca instanta de judecata a respins actiunea formulata de catre Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) privind anularea hotararii de guvern referitoare la arhiva SIPA.

Prima degustare oficiala de rosii din Romania. Cercetatorii au adus in fata publicului soiurile hibride

La Timisoara a avut loc prima degustare oficiala de rosii din Romania, eveniment in cadrul caruia cercetatorii de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului au adus.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )