Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aceasta e cea mai mare pensie din Romania. Cine este pensionarul cu mii de euro

Antena3 Antena3,
Aceasta e cea mai mare pensie din Romania. Cine este pensionarul cu mii de euro

Cea mai mare pensie in Romania pe anul trecut a fost de 73. 890 de leiluna. continuă pe Antena3

CEA MAI SEXY BUNICA DIN LUME rupe internetul cu POZE NECENZURATE! Barbatii AU iNNEBUNIT cand au aflat CE VARSTA ARE! Nu se poate... (GALERIE FOTO NECENZURATA)

Gina Steward este supranumita cea mai sexy bunicuta din lume! ANAMARIA PRODAN A FACUT ANUNTUL iN LACRIMI: MOARTEA A LOVIT CAND NIMENI NU SE ASTEPTA La doar 49 de ani, australianca face mii de euro.

VOLA.RO: Ianuarie, cea mai buna luna din an pentru a cumpara bilete de avion

Tarife cu pana la 60% mai mici in prima luna a anului la bilete de avion * Cele mai ieftine bilete de avion sunt catre Londra, Roma si Bruxelles Luna Ianuarie ramane cea mai buna luna din an pentru a cumpara bilete de avion, diferenta fata de restul anului fiind de pana la 60%, potrivit unei analize anuale realizata de platforma de rezervari bilete de avion Vola. ro.

VIDEO Cel mai mare radiotelescop din lume a fost inaugurat in China. FAST are un diametru de 500 de metri si va cauta semnale de viata extraterestra

Radiotelescopul FAST, telescop cu apertura sferica de 500 de metri si cel mai mare din lume, a inceput sambata dupa trei ani de teste sa opereze oficial in provincia de sud-est chineza Guizhou, potrivit presei locale, citata de EFE si Agerpres.

Putin, peste Trump intr-un top al liderilor in care oamenii au cea mai mare incredere. Cine se afla pe primul loc

Recentele evenimente in diverse zone ale globului reamintesc de rolul supradimensionat pe care SUA il au pe scena mondiala, atat din punct de vedere militar, cat si cultural sau economic, scrie Euronews. in afara granitelor SUA, presedintia lui Donald Trump nu este vazuta cu ochi buni, conform datelor furnizate de Pew Research Center.

Gaseste-o pe pisica lui FULGY! Primesti pe loc 2000 de dolari. Cel mai CAUTAT animalut din Romania apartine CLEJANILOR (FOTO)

Drama in familia Clejanilor, chiar din primele zile ale anului. Fulgy, fiul Vioricai si al lui Ionita de la Clejani, a postat vineri dimineata un anunt pe retelele de socializare.

Business report: indatorare accelerata, mai ales pe termen lung: imprumuturile prin titluri de stat au ajuns la cea mai mare pondere in PIB din ultimii 20 de ani; Cat dau romanii pe chirie comparativ cu locuitorii altor state europene

Proiecte energetice romanesti de 11 miliarde de euro candideaza la finantarea din fonduri europene, pe mecanismul 10d. Valoarea totala a proiectelor energetice. Din pasiune pentru bucate alese: cati bucatari si cofetari mai pregateste scoala romaneasca. Aproximativ 50. 000 de tineri aleg sa se specializeze in turism in scolile.

Andreea Ligia este una dintre cele mai frumoase prezente din sala de fitness. La ce se uita toata lumea cand trage de fiare

Andreea Ligia este un model de succes cu un corp impecabil pentru care lucreaza din greu la sala de fitness. De asemenea, Andreea nu rateaza nicio ocazie pentru a posta pe Instagram cele mai provocatoare poze cu ea din sala de fitness. Andreea Ligia, cea mai provocatoare aparitie din sala de fitness Andreea Ligia este .

Cum va arata capitala unuia dintre cele mai sarace judete din Romania. Suma fabuloasa care va fi investita

Capitala celui mai nordic judet din Romania isi va schimba total fata si va deveni unul dintre cele mai moderne orase cu ajutorul fondurilor europene. Autoritatile din Botosani au reusit sa obtina 7 milioane de euro pentru asfaltari, trotuare, reabilitare scoli, in general infrastructura si peisagistica.

La ce liceu invata Selly si ce parere are despre educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii

Selly, unul dintre cei mai cunoscuti vloggeri din Romania si-a expus parerea in ceea ce priveste educatia din Romania. Multi l-au acuzat pentru aceste declaratii, insa el sustine ca acesta este adevarul. La ce liceu invata Selly? Ce crede Selly despre educatia din Romania: Mi se pare ca a fost o conducere foarte proasta Andrei .

GATA! SE DA A DOUA PENSIE! Toti PENSIONARII din ROMANIA asteptau VESTEA cea mare

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Urmeaza sa primeasca o a doua pensie. Proiectul de lege ce reglementeaza cadrul legal pentru infiintarea schemelor de pensii ocupationale si ale fondurilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )