Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO Cel mai mare radiotelescop din lume a fost inaugurat in China. FAST are un diametru de 500 de metri si va cauta semnale de viata extraterestra

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cel mai mare radiotelescop din lume a fost inaugurat in China. FAST are un diametru de 500 de metri si va cauta semnale de viata extraterestra

Radiotelescopul FAST, telescop cu apertura sferica de 500 de metri si cel mai mare din lume, a inceput sambata dupa trei ani de teste sa opereze oficial in provincia de sud-est chineza Guizhou, potrivit presei locale, citata de EFE si Agerpres. continuă pe Hotnews

Cel mai batran cuplu din lume, in Cartea Recordurilor: de cat timp sunt impreuna

Povestea unui cuplu de pensionari a facut inconjurul lumii la finele anului trecut. Cei doi au intrat in Cartea Recordurilor Guiness ca fiind cei mai batrani din lume. La ora actuala, rata divorturilor este una ingrijoratoare in fiecare colt al mapamondului. Cu toate acestea, continua sa existe cupluri a caror poveste de dragoste a facut .

Wildberries, cel mai mare retailer din Rusia, a intrat pe piata din Europa

Wildberries, cel mai mare retailer online din Rusia si fosta URSS, si-a anuntat joi intrarea pe piata europeana odata cu debutul activitatilor in Polonia, transmite AFP, citat de Agerpres.

CIES: Kylian Mbappe, cel mai valoros fotbalist din lume; Sterling si Salah, pe podium

Atacantul francez al echipei PSG, Kylian Mbappe, este in acest moment jucatorul cel mai valoros din lume, fiind evaluat de Observatorul fotbalului CIES) la 265,2 milioane de euro, informeaza marca. com.

VIDEO Iranul publica primele imagini cu atacul asupra trupelor SUA si pretinde ca a ucis cel putin 80 de americani. Trump: Totul este bine! Avem cea mai puternica armata din lume

Televiziunea de stat din Iran sustine ca cel putin 80 de teroristi americani au fost ucisi in urma atacului cu 15 rachete lansate de Teheran asupra bazelor militare ale SUA din Irak, afirmand ca niciuna dintre rachete nu ar fi fost interceptate, scrie Reuters. Desi au difuzat imagini cu atacul, iranienii nu au prezentat insa niciun fel de dovada privind pierderile pe care le-ar fi inregistrat SUA. Trump sustine insa ca totul este bine si ca SUA au cea mai puternica armata din lume. Surse militare americane spun ca trupele au fost avertizate si au putut sa se adaposteasca din timp in buncare. 35: Jens Stoltenberg a spus miercuri ca NATO ar putea sa contribuie mai mult la stabilitatea regionala din Orientul Mijlociu. 55: Bagdadul a anuntat miercuri ca-l va convoca pe ambasadorul Iranului pentru incalcarea suveranitatii sale. 18:30 Donald Trump: Niciun american nu a fost ranit in atacurile de azi noapte17:42 Erdogan si Putin fac apel la retinere16:15 Presedintele Rohani: A fost limpede ca nu dam inapoi din fata Americii.

Cel mai mare esec in televiziune pentru 2019, inregistrat de PRO TV. Emisiunea cu cele mai mici audiente

Show-urile de divertisment de anul trecut au incercat sa se intreaca unele pe celelalte. Acestea au si fost motoarele de audienta pentru marile generaliste. Printre primele trusturi care s-au aratat in top au fost Pro TV si Antena 1. Care a fost cea mai urmarita emisiune de divertisment si care a fost esecul pentru Pro .

Mercedes-Benz ramane cel mai mare producator mondial de automobile de lux

Constructorul auto german Mercedes-Benz si-a aparat cu succes titlul de cel mai mare producator mondial de automobile de lux, dupa ce si-a devansat rivalii BMW AG si Audi pentru al patrulea an consecutiv.

Cel mai mare retailer online din Rusia a intrat pe piata europeana

Specializat pe distributia de imbracaminte, Wildberries si-a deschis primul punct de livrare in Varsovia Wildberries, cel mai mare retailer online din Rusia si fosta URSS, si-a anuntat ieri intrarea pe piata europeana odata cu debutul activitatilor in Polonia, transmite AFP, conform Agerpres.

Unde te poti ascunde daca izbucneste Al Treilea Razboi Mondial. Care sunt cele mai sigure tari din lume

Conflictul imens provocat de ordinul lui Trump care a adus dorinta razbunarii extrem de sangeroasa a iranienilor sperie pe toata lumea. Mai mult decat atat, declaratiile presedintelui Statelor Unite ale Americii sunt din ce in ce mai socante. Unde s-ar putea retrage oamenii in cazul celui de-al treilea razboi mondial? Cele mai sigure tari din .

CEL MAI RIDICAT NIVEL DIN ULTIMII ZECE ANI 110 tranzactii in piata noastra de fuziuni si achizitii, anul trecut

Piata noastra de fuziuni si achizitii M and A) a numarat 110 tranzactii, anul trecut, acesta fiind cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani al sectorului de M and A. Spre comparatie, in 2018, numarul tranzactiilor a fost de 98, iar in anul anterior, 106, arata specialistii de la Deloitte. Potrivit estimarilor acestora, valoarea totala a tranzactiilor din 2019, inclusiv cele care nu au avut o valoare comunicata, a fost de 4-4,4 miliarde euro fata de 3,8-4,3 miliarde euro in 2018), in timp ce tranzactiile comunicate au totalizat 1,7 miliarde euro 1,9 miliarde euro in 2018).

incasari record la cel mai mare parc de agrement din Romania. in opt luni a fost vizitat de 250.000 de oameni

Parcul de agrement de la Cornisa cel mai mare spatiu de distractie din Moldova a avut incasari record in aceasta vara, de peste 4. 8 milioane lei. Totodata a fost vizitat de peste 250. 000 de oameni in lunile de vara, inclusiv de turisti din Republica Moldova si Ucraina.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3278 seconds )