Libnet.ro
UNICEF

15:00

Aceasta este cea mai eficienta dieta. A fost inventata in 1930 si are rezultate uimitoare

Antena3 Antena3,
Aceasta este cea mai eficienta dieta. A fost inventata in 1930 si are rezultate uimitoare

Inventata in 1930 de medicul Kelly D. Brownell, dieta cu grepfruit promite ca te scapa de 10 kg in 12 zile. Exista mai multe versiuni ale acestui plan de slabit, dar idea generala din spatele dietei consta in. continuă pe Antena3

DIETA. Cea mai eficienta bautura pentru slabit. Se consuma inainte de fiecare masa

Foloseste aceste ingredientepentru a prepara aceasta bautura ideala pentru toate persoanele care isi doresc sa slabeasca si sa isi detoxifieze organismul in acelasi timp. Fierbe un litru de apa timp de 2-3 mi.

DIETA MINUNE. Este cel mai eficient regim. Dai jos fara prea mult efort

O dieta bazata in mare parte pe legume a fost declarata cea mai eficienta cura de slabire. Nutritionistii spun ca aceasta te ajuta sa slabesti sanatos, pana la 20 de kilograme in doar o luna.

Cea mai veche structura construita de om se ascunde in umbra acestei pesteri

PesteraTheopetra, aflata la o distanta de patru kilometri de Meteora, este, intr-adevar, un sit arheologic unic in lume. Aceasta este speciala deoarece ar fi dezvaluit unul dintre cele mai.

Meghan Markle, desemnata cea mai bine imbracata femeie a anului

Meghan Markle, devenita in luna mai ducesa de Sussex, a fost proclamata de revista People cea mai bine imbracata femeie a anului. in 2018nu se poate vorbi de stil fara sa o.

Cea mai influenta rochie de mireasa a anului!

Chiara Ferragni, cea mai de succes bloggerita de fashion din lume, a purtat la nunta sa o rochie de mireasa care a devenit cea mai influenta piesa vestimentara de acest tip a anului, mai influenta chiar decat rochia de mireasa a lui Meghan Markle.

Vreme calduroasa n urmatoarele 10 zile din septembrie n cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi calduroasa in urmatoarea decada a lunii septembrie in cea mai mare parte a tarii, pastrand caracteristicile sfarsitului de vara, in timp ce precipitatiile vor fi apropiate de normele climatologice ale intervalului, reiese din prognoza de specialitate, publicata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), citata de Agerpres.

Cum iti imbunatatesti memoria mancand. Cea mai simpla metoda

Te concentrezi mai greu si ti se pare ca memoria iti joaca feste? Atunci e timpul sa iei masuri. Exista mai multe alimente care iti pot ajuta creierul, pe care ar fi bine sa le incluzi in dieta ta.

Aceasta este teoria care va schimba tot ce credeai despre lume. Ziua nu ar mai avea 24 de ore

Ziua nu mai are 24 de ore! Oamenii de stiinta afirma ca ziua s-a micsorat. In consecinta o zi nu mai are 24 de ore ci 16 ore, data fiind modificarea frecventei din Rezonanta Shumann de la 7,8 HZ la 12.

US Open: Naomi Osaka si face curaj nainte de finala cu Serena Williams: Nu ma gndesc ca este mult mai buna ca la Miami

Japoneza Naomi Osaka o intalneste a doua oara pe americanca Serena Williams, in finala US Open, dupa ce a castigat partida din primul tur al Miami Open, in martie, cu scorul de 6-3, 6-2. Atunci, fostul lider WTA era la al patrulea meci dupa ce a nascut, acum este la a doua finala de Grand Slam consecutiva dupa cea de la Wimbledon).

HOROSCOP JAPONEZ. Este cel mai sigur si exact zodiac! Afla ce semn zodiacal esti

Cultura captivanta din aceasta parte a lumii se reflecta in denumirile si caracteristicile fiecaruia din cele 11 semne din zodiacul japonez. Tu caruia ii apartii? Afla in functie de data.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )