Libnet.ro
UNICEF

09:45

DIETA MINUNE. Este cel mai eficient regim. Dai jos fara prea mult efort

Antena3 Antena3,
DIETA MINUNE. Este cel mai eficient regim. Dai jos fara prea mult efort

O dieta bazata in mare parte pe legume a fost declarata cea mai eficienta cura de slabire. Nutritionistii spun ca aceasta te ajuta sa slabesti sanatos, pana la 20 de kilograme in doar o luna. continuă pe Antena3

Este cel mai periculos aliment. Toti l-am consumat pana acum ca fiind sanatos

Untul de cocos este otrava curata, sustine directorul Institutului de profilaxie si epidemiologie a afectiunilor oncologice a Universitatii din Freiburg, Karin Michels, profesor la Harvard. Dr Karin Michels spune.

HOROSCOPUL JAPONEZ. Este cel mai sigur si exact zodiac! Afla ce semn zodiacal esti

Cultura captivanta din aceasta parte a lumii se reflecta in denumirile si caracteristicile fiecaruia din cele 11 semne din zodiacul japonez. Tu caruia ii apartii? Afla in functie de data.

Care este cel mai murdar loc dintr-un aeroport! Sigur nu te asteptai la asta

Daca suferiti in mod constat de raceli dupa vacanta, exista ceva in aeroport de care ar trebui sa va feriti: cosurile de la securitatea din aeroport. Potrivit unui nou studiu de la U.

Sony HX99 este cel mai important upgrade pentru camera de la smartphone

Vor mai trece cateva zile pana cand vom atrage atentia asupra tuturor gadgeturilor interesante lansate la IFA 2018, iar lista respectiva include si doua camere compacte de origine japoneza:.

Care este secretul unei casnicii de peste 80 de ani. Ce a declarat cel mai batran cuplu din lume

Care este secretul unei casnicii de opeste 80 de ani. Ce a spus cel mai batran cuplu din lume Un cuplu din Japonia a batut recordul mondial pentru cea mai lunga casnicie, trecand.

Borsec, cel mai puternic brand romanesc

Borsec este, din nou, cel mai puternic brand autohton, potrivit Topului 100 al celor mai puternice branduri romanesti, lansat de Biz si compania de cercetare Unlock Research. Borsec este liderul brandurilor romanest.

Cel mai trist gadget cu sigla Polaroid e un laptop

Unele dintre cele mai importante branduri din ultimele decenii sunt abuzate de chinezii prin atasarea lor pe o varietate foarte mare de gadgeturi. Cel mai recent exemplu este un laptop Polaroid. Polaroid si Kodak sunt doar doua exemple de companii care au dat tonul in materie de instrumente fotografice, pentru a da faliment in ultimul [].

Drumul National 7 a intrat in reparatii la intrarea pe Autostrada Deva - Sibiu. Este cel mai aglomerat tronson din judet

Cel mai aglomerat tronson al Drumului National 7 din judetul Hunedoara, aflat la intrarea in municipiul Deva, a intrat in reparatii.

Acordarea premiului Oscar pentru cel mai popular film se va amana

In august, Academia Americana de Film anunta o noua categorie de premii - mai exact, cel mai bun film popular, care ar fi oferit o sansa filmelor de tip blockbuster sa castige si la alte.

Indicele Robor la trei luni a coborat la 3,12%, cel mai mic nivel din iunie

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a continuat sa scada, pana la 3,12%,cel mai mic nivel din 22 iunie pana in prezent,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2872 seconds )