Libnet.ro
UNICEF

14:15

Aceasta este cea mai mare comoara descoperita vreodata in Romania

Antena3 Antena3,
Aceasta este cea mai mare comoara descoperita vreodata in Romania

Cautatori de comori au existat multa vreme si in spatiul carpato-danubiano-pontic. Si, poate, inca mai exista. Totusi, au trecut cateva sute bune de ani de cand pe teritoriul Romaniei a fost descoperit cel. continuă pe Antena3

Cea mai mare reusita a Ministerului Economiei - demararea proiectului BRUA 1

Andrusca: Gazul romanesc va ajunge peste Prut la sfarsitul anului 2019 sau, cel mai tarziu, la inceputul lui 2020 Demararea lucrarilor la proiectul BRUA, faza 1, care a luat startul in aprilie, este cea mai mare reusita a Ministerului Economiei, a spus, vineri, Danut Andrusca, ministrul Economiei, precizand ca Transgaz construieste deja conducta si statiile de comprimare necesare.

Business Report:Varianta propusa de PSD este solutia clara de faliment - Jocurile de la Putere! Aceasta poate fi cea mai mare pusculita pentru politicieni!;Romnii au facut n iulie 44.430 de tranzactii imobiliare;2% din impozit - bani virati catre SMURD,

Nou plan de afaceri la Hidroelectrica: achizitii in eolian si solar, finalizarea amenajarilor hidrotehnice complexe, proiectare in-house. Conducerea Hidroelectrica va prezenta, in luna septembrie, actionarilor un nou plan de afaceri, care, daca va fi aprobat, va conduce la. Costurile imprumuturilor statului continua sa creasca. La ce nivel ar putea ajunge la sfarsitul anului? Chiar daca la ultimele licitatii de titluri de stat Ministerul Finantelor a reusit sa vanda la cotatii in usoara scadere fata de costurile de finantare de pana acum.

ANPC - cea mai dura sanctiune luata vreodata impotriva bancilor

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) pregateste cea mai dura sanctiune pe care a luat-o vreodata impotriva bancilor, ne-au spus surse din piata, precizand: Este ceva nemaiauzit. Se lasa cu penal pentru fals, restituire de dobanzi depasind suta de milioane de euro) si desfiintarea tuturor cesiunilor facute catre entitati care nu sunt banci.

FOTO Templul Kailasa, cea mai mare constructie monolitica din lume, facuta intr-un munte si intrata in patrimoniul mondial

Cum a putut omenirea, cu mult timp in urma, sa construiasca structuri enorme este o intrebare careia oamenii de stiinta n-au reusit inca sa-i dea un raspunde satisfacator.

(P) PeliFilip a asistat Forte Partners in cea mai mare tranzactie a anului din sectorul imobiliar

PeliFilip a asistat Forte Partners, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de pe piata, in vanzarea proiectului de birouri The Bridge catre Dedeman.

Parlamentul, cea mai mare banca din Romania? Dezvaluiri uluitoare

Parlamentul s-a transformat intr-una dintre cele mai mari banci. O raita prin declaratiile de avere ale alesilor arata sumele incredibil de mari pe care acestia le-au dat cu imprumut cu.

Elon Musk anunta ca doreste retragerea Tesla de pe bursa / Daca acest lucru se ntmpla, ar fi cea mai mare operatiune de acest gen din lume

Elon Musk, fondatorul Tesla, a anuntat marti ca are intentia sa retraga de pe bursa constructorul de masini electrice varf de gama, determinand suspendarea temporara a tranzactionarii actiunilor pe Bursa din New York, scrie AFP.

WTA: Simona Halep, lider mondial pentru a 40-a saptamna; Mihaela Buzarnescu (20 WTA), cea mai buna clasare a carierei

Simona Halep a inceput a 40-a saptamana din pozitia de lider mondial, romanca avand un avans de 851 de puncte fata de daneza Caroline Wozniacki, ocupanta locului doi in clasamentul WTA. invingatoare la San Jose, Mihaela Buzarnescu a facut un salt de patru pozitii si a ajuns pe locul 20 WTA, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera jucatoarei de 30 de ani.

Cetate de trei ori mai mare dect Troia, descoperita la Arad / Cercetatorii spun despre cetate ca ar fi fost o capitala a Europei

Arheologii au descoperit la Arad o cetate care ar fi de trei ori mai mare decat Troia si se intinde pe aproape 90 hectare. Cetatea ar fi fost ridicata in urma cu aproximativ 3. 400 de ani, in epoca bronzului, relateazaAradon. ro. Cetatea ar fi avut un palat urias.

Pensiile promise de Dragnea ar insemna un deficit mai mare

Dragnea: Fiecare pensie va fi cel putin dublata, in 2021 Pensiile dublate, promise de Drag-nea, ar insemna un deficit mai mare si, desi acesta nu este generat numai din pensii, el s-ar dubla pe aceasta componenta, este de parere Dragos Cabat, analist economic. Specialistul reactioneaza, astfel, la afirmatiile facute, duminica seara, de liderul PSD Liviu Dragnea in cadrul unei emisiuni televizate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )