Libnet.ro
UNICEF

19:15

Aceasta este prima tara din lume care va vinde carne artificiala

Playtech Playtech,
Aceasta este prima tara din lume care va vinde carne artificiala

Carnea cultivata in laborator a companiei americane Eat Just va fi comercializata in Singapore dupa aprobarea de reglementare. Acest lucru marcheaza o premiera prima data cand un astfel. continuă pe Playtech

Marea Britanie a devenit prima tara din lume care autorizeaza vaccinul de la Pfizer si BioNTech impotriva COVID-19

Regatul Unit a devenit prima tara din lume care autorizeaza vaccinul anti-coronavirus de la Pfizer si BioNTech pentru utilizare pe scara larga, transmite BBC. MHRA, autoritatea britanica de reglementare in.

Singapore, prima tara din lume care aproba carnea de pui cultivata in laborator

Singapore a acordat aviz legal pentru prima carne curata din lume care nu provine de la animale sacrificate. Decizia deschide calea pentru startup-ul Eat Just din San Francisco, care sa vanda carne de pui cu.

Marea Britanie, prima tara din lume care aproba vaccinul PfizerBioNTech. Acesta va fi disponibil in tot Regatul Unit saptamana viitoare

Marea Britanie a anuntat miercuri dimineata ca a aprobat administrarea vaccinului dezvoltat de PfizerBioNTech si ca inocularea va incepe saptamana viitoare, transmite Reuters.

Prima tara din lume care aproba folosirea vaccinului Pfizer

Marea Britanie a devenit prima tara din lume care a aprobat folosirea vaccinului coronavirus Pfizer BioNTech pe scara larga, anunta BBC.

Marea Britanie, prima tara din lume care a aprobat vaccinul PfizerBioNTech pentru utilizare pe scara larga

Marea Britanie a devenit prima tara din lume care a aprobat vaccinul anti-Covid-19 al PfizerBioNTech pentru utilizare pe scara larga, informeaza BBC.

Singapore, prima tara din lume care a aprobat carnea artificiala

Autoritatile din Singapore au acordat aviz legal pentru prima carne curata din lume care nu provine de la animale sacrificate, potrivit BBC.

Gindrovel Dumitra, coordonator Grupul de lucru Vaccinologie: Fiecare zi pierduta avand la dispozitie un vaccin aprobat reprezinta inca un numar de morti care se adauga in final la tributul acestei boli (VIDEO)

Gindrovel Dumitra, coordonator Grupul de lucru Vaccinologie, a comentat miercuri, in direct pe B1 TV, vestea venita din Marea Britanie, care a devenit prima tara din lume care autorizeaza vaccinul impotriva.

Premiera la nivel mondial: Singapore a aprobat comercializarea carnii crescute in laborator

Singapore a devenit prima tara din lume care a aprobat comercializarea carnii crescute in laborator, transmit Reuters si BBC citate de Agerpres.

Marea Britanie a aprobat vaccinul PfizerBioNTech pentru utilizare pe scara larga

Marea Britanie a devenit prima tara din lume care a aprobat vaccinul anti-Covid-19 al PfizerBioNTech pentru utilizare pe scara larga, informeaza BBC.

Marea Britanie a aprobat vaccinul anti-Covid-19 produs de Pfizer - BioNTech

Marea Britanie devine prima tara din lume care a aprobat vaccinul Pfizer BioNTech pentru utilizare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )