Libnet.ro
UNICEF

07:15

Aceasta va fi, fara indoiala, cea mai rapida masina din lume. Motorul ei a fost proiectat pentru avioane

Antena3 Antena3,
Aceasta va fi, fara indoiala, cea mai rapida masina din lume. Motorul ei a fost proiectat pentru avioane

O echipa britanica este pe cale sa realizeze un automobil destinat sa atinga, in premiera mondiala, viteza de 1. 000 de mile pe ora, adica 1609 kilometri pe ora. Masina a fost botezata Bloodhound, dupa o ras. continuă pe Antena3

Cea mai bogata femeie din lume nu vrea sa dea nimic copiilor. Se judeca prin tribunale.

Cea mai bogata femeie din lume, Gina Rinehart, se judeca cu trei dintre copii pentru avere. Trei dintre cei patru copii ai Ginei Rinehart, cea mai bogata femeie din lume, cu o avere estimata la 18 miliarde de dolari, vor sa puna mana pe averea care li se cuvine, potrivit economica. net Avocatii Ginei Rinehart si ai celor trei copii au sustinut ieri argumentele preliminare cu privire la cine ar trebui sa controleze o parte din actiunile companiai Hancock Prospecting, in valoare de 4 miliarde de .

Internautii au decis: Ea este cea mai urata femeie din lume! (FOTOVIDEO)

O tanara de 23 de ani din SUAeste considerata drept cea mai urata femeie din lume de internauti . Fotografiile cu Lizzie Velazquez au atras milioane de reactii din partea utilizatorilor online,.

EADS si BAE Systems vor sa creeze cea mai abitioasa multinationala din istorie. Fuziunea celor doi giganti ar crea cel mai mare grup de aparare din lume, peste Boeing si Lockheed Martin

Doi giganti industriali europeni, EADS si BAE Systems, progreseaza spre o fuziune care ar face din cele doua companii liderul mondial al aeronauticii si apararii si multinationala cea mai ambitioasa si mai complexa incercata vreodata, scrie AFP.

Cea mai inalta cladire din Romania: Ce nu stiai despre Sky Tower.

Cea mai inalta cladire de birouri din Romania, a costat 100 de milioane de euro si va fi finalizata la sfarsitul acestui an, potrivit economica. net Cladirea de birouri Sky Tower este de doua ori mai inalta decat hotelul Intercontinental. Din cei 50. 000 de metri cubi de beton folositi puteau fi construite 400 de case. Pentru constructia turnului au fost folosite 4. 453 de km de bare de otel, suficiente pentru a inconjura toate granitele Romaniei si pentru a ramane cu 1. 300 km de bare. Durata .

INFOGRAFIC SkyTower - cea mai inalta cladire din Bucuresti, in cifre

Pentru SkyTower, cea mai importanta cifra pare sa fie inaltimea - 137 de metri, dar puterea cifrelor continua: 17. 250 de metri patrati de ferestre, asta inseamna doua terenuri si jumatate de fotbal. Pentru constructie s-au folosit 4400 de kilometri de bare de otel, suficienti pentru a inconjura toate granitele tarii, 12. 000 de corpuri de iluminat, 50. 000 de metri cubi de beton. Acestea sunt cateva dintre cifrele record ale mega-contructiei Sky Tower. Articol webPR)Intra in articol pentru a vedea cele mai importante date despre constructia celui mai inalt turn de birouri din Bucuresti.

in mintea americanilor. Razboiul din Irak nu merita dus. SUA, cea mai mare putere din lume

Americanii doresc ca Statele Unite sa intervina mai putin pe scena internationala si sa abandoneze Europa in favoarea Asiei. Asta arata un sondaj publicat la 11 ani de la atentatele din 11 septembrie,.

Cel mai mare protest din ultimii 35 de ani. 1,5 milioane de oameni au manifestat la Barcelona pentru independenta Cataloniei

Un milion 500. 000 de oameni au manifestat la Barcelona, pentru independenta Cataloniei, marea provincie din nord-estul Spaniei. A fost cea mai mare manifestatie din oras de la cea din 1977, cand s-a cerut autonomia.

CNADNR: se ridica restrictia de viteza de pe cea mai noua autostrada

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a anuntat, vineri, printr-un comunicat de presa ca se ridica restrictia de viteza de 100 de kilometri pe ora de pe cea mai noua autostrada.

Cezar Preda: Am fost si buni, ne-am facut si de ras. Cea mai mare greseala a PDL a fost in comunicare

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, la o intalnire a tinererilor demicrat-liberali ca cea cea mai mare greseala facuta de PDLin timpul guvernarii a fost legata de comunicare,.

Care este cea mai mai greseala facuta de pedelisti potrivit liderilor partidului

Prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda a declarat, joi, ca partidul a facut mari greseli atunci cand a guvernat, cea mai mare greseala fiind legata de comunicare si mentionand faptul ca de patru ani PDL n-a.

ştiri din Auto

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )