Libnet.ro
UNICEF

21:15

Aceasta fata de 16 ani din Petrila a fugit a patra oara de acasa, de la inceputul anului. Politistii o cauta din nou

Antena3 Antena3,
Aceasta fata de 16 ani din Petrila a fugit a patra oara de acasa, de la inceputul anului. Politistii o cauta din nou

Adolescenta de 16 ani, din Petrila, Naomi Maria-Magdalena Manolescu foto), a plecat, luni, din nou de acasa. Minora a fugit de la domiciliu de trei ori numai in acest an, iar de fiecare data politistii au fost n. continuă pe Antena3

Imagini socante surprinse intr-un bloc din Petrila. Doamne, sunt peste tot! (VIDEO)

Imagini socante, desprinse parca dintr-un film de groaza, au fost surprinse intr-un bloc din Petrila, judetul Hunedoara. Desi ghena a fost desfiintata pentru a nu se mai arunca gunoaie de la etaj, iar.

Ioan bause peste masura si a cazut, asa ca a ajuns la spital. Aici a vazut o adolescenta de 16 ani, a uitat de dureri si s-a dus spre patul ei. A inceput sa o atinga, spunandu-i ca vrea sa faca dragoste cu ea. Ce a urmat este de-a dreptul socant

Ioan bause peste masura, s-a dezechilibrat si a cazut, asa ca a ajuns la un spital din Swindon, Anglia. Aici a vazut o adolescenta de 16 ani, a uitat de dureri si s-a dus spre patul ei. A inceput sa.

O fetita de 11 ani din Iasi a murit din cauza gripei. Bilantul victimelor a ajuns la 196

Numarul persoanelor care au murit, in acest sezon, din cauza gripei a ajuns la 196, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Potrivit INSP, ultimul caz.

Un adolescent de 17 ani din Sighetu Marmatiei s-a aruncat de pe un imobil de 10 etaje

Un adolescent de 17 ani din Sighetu Marmatiei, judetul Maramures, a murit dupa ce s-a aruncat de pe un imobil de 10 etaje, duminica seara. Cadavrul a fost transportat la morga pentru efectuarea.

Copil de patru ani din Vaslui, intoxicat cu nitrati

Un copil in varsta de patru ani a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Vaslui, marti dimineata, medicii suspectand o intoxicatie cu nitriti. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )