Libnet.ro
UNICEF

23:30

O fetita de 11 ani din Iasi a murit din cauza gripei. Bilantul victimelor a ajuns la 196

Antena3 Antena3,
O fetita de 11 ani din Iasi a murit din cauza gripei. Bilantul victimelor a ajuns la 196

Numarul persoanelor care au murit, in acest sezon, din cauza gripei a ajuns la 196, potrivit ultimei informari a Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile. Potrivit INSP, ultimul caz. continuă pe Antena3

Un baiat din Iasi si-a facut mai multe conturi de Facebook ca sa spioneze o tanara. A vrut s-o sperie, dar lucrurile au luat o alta turnura

Un baiat din Iasi, George Olariu,in varsta de 22 de ani, a hartuit luni de zile o tanara pe reteaua Facebook. Fata l-a blocat, insa, tanarul a continuat sa faca mai multe conturi false pe.

Aceasta fata de 16 ani din Petrila a fugit a patra oara de acasa, de la inceputul anului. Politistii o cauta din nou

Adolescenta de 16 ani, din Petrila, Naomi Maria-Magdalena Manolescu foto), a plecat, luni, din nou de acasa. Minora a fugit de la domiciliu de trei ori numai in acest an, iar de fiecare data politistii au fost n.

Te tratam cum putem, tu mori unde poti. Batrana din Iasi, externata si lasata sa mearga pe jos acasa 30 de km

O femeie in varsta de 78 de ani a fost gasita moarta pe un deal, la iesirea din Iasi. Femeia nu mai fusese vazuta din ziua externarii, cand doctorii au lasat-o sa mearga acasa pe jos, anunta Stirile Pro Tv. Pe trupul neinsufletit se puteau vedea muscaturi caini. inca nu se stie care a fost [] .

Un adolescent de 17 ani din Sighetu Marmatiei s-a aruncat de pe un imobil de 10 etaje

Un adolescent de 17 ani din Sighetu Marmatiei, judetul Maramures, a murit dupa ce s-a aruncat de pe un imobil de 10 etaje, duminica seara. Cadavrul a fost transportat la morga pentru efectuarea.

Tragedie pentru o familie din Iasi! Un copil de trei ani a murit in chinuri groaznice intr-un incendiu provocat chiar de el

Tragedie in aceasta dimineata intr-un sat din judetul Iasi. Un copil de trei ani si-a pierdut viata intr-un indendiu. Din primele informatii, copilul lasat nesupravegheat, s-a jucat cu.

Tragedie pentru o familie din Iasi! Un copil de trei ani a murit intr-un incendiu provocat chiar de el

Tragedie in aceasta dimineata intr-un sat din judetul Iasi. Un copil de trei ani si-a pierdut viata intr-un indendiu. Din primele informatii, copilul lasat nesupravegheat, s-a jucat cu.

O sosie a ministrului Sanatatii a provocat isterie printre directorii spitalelor din Iasi. Ce-au facut angajatii in asteptarea unui control-surpriza care n-a mai venit

O femeie care semana cu Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a speriat conducatorii tuturor spitalelor din Iasi, care au facut noaptea alba in asteptarea vizitei surpriza.

Copil de patru ani din Vaslui, intoxicat cu nitrati

Un copil in varsta de patru ani a fost transportat in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Vaslui, marti dimineata, medicii suspectand o intoxicatie cu nitriti. Potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4075 seconds )